Έσπειρε τον πανικό ο Σκάι για «δολοφονική μετάλλαξη του κορονοϊού το φθινόπωρο»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σκαι μετέδωσε πως σύμφωνα με τον Γερμανό Υπ. Υγείας, από το Φθινόπωρο θα υπάρξει στην Ευρώπη μια νέα εξαιρετικά μεταδοτική και ακράια θανατηφόρα μετάλλαξη του covid και έσπειρε τον πανικό στους τηλεθεατές.

Βέβαια ο Γερμανος υπουργος υγείας δεν ειπε ακριβώς αυτο, ο άνθρωπος ειπε πως δεν αποκλείεται καθόλου να μας προκύψει κάποια παραλλαγή της υψηλά μολυσματικής Όμικρον, που να έχει και τη θνησιμότητα της Δέλτα. Κάτι τέτοιο θα ήταν μετάλλαξη-φονιάς.

Συγγεκριμενα σύμφωνα με το spiegel.de σε συνέντευξή του, ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Καρλ Λάουτερμπαχ προειδοποίησε για επικίνδυνες μεταλλάξεις στον κορονοϊό. «Αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται διάφορες υποπαραλλαγές του όμικρον, οι οποίες με ανησυχούν», λέει ο πολιτικός της «Bild am Sonntag» .

Ειπε ότι τα μεσοδιαστήματα στα οποία οι νέες παραλλαγές αντικαθιστούσαν τις παλιές γίνονταν όλο και πιο σύντομες. «Αυτό σημαίνει ότι είμαστε όλο και λιγότερο ικανοί να προετοιμαστούμε για τις μεταλλάξεις.» Είναι πιθανό να εμφανιστεί μια παραλλαγή που είναι τόσο μεταδοτική όσο το όμικρον και τόσο θανατηφόρα όσο το δέλτα. «Αυτή θα ήταν μια απόλυτη δολοφονική παραλλαγή», λέει ο Lauterbach.


Στην ουσία δηλαδή ο Σκάι παράφρασε την δήλωση για να δημιουργήσει τον πανικό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ