Αφωνο το πανελληνιο: Η Πισπιριγκου έβαλε 15 αμπούλες κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας με τις καταθέσεις των γιατρών αλλά και τα νέα συγκλονιστικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, να οδηγούν στη λύση της περίεργης ιστορίας των θανάτων των τριών παιδιών της Πάτρας.

Σάλος με την παρέμβαση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου για την Πισπιριγκου

Απίστευτη ποσότητα κεταμίνης στο σώμα ενός παιδιού!

Οι γιατροί είναι κάθετοι και οδηγούν ουσιαστικά στον… ένοχο! Αρνούνται ενώπιον της ανακρίτριας ότι χορήγησαν κεταμίνη στο άτυχο παιδί, ενώ παράλληλα ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει στην Παιδιατρικές Κλινικές τέτοια ουσία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν προκύπτει «απώλεια» της δολοφονικής ποσότητας από το νοσοκομείο, ενώ θεωρείται απίθανο να χορηγήθηκε από «λάθος», καθώς τα 6,5 mg που βρέθηκαν στο αίμα του παιδιού, εμπεριέχονται σε τουλάχιστον 15 αμπούλες!

Το ενδεχόμενο να χορηγήθηκε η ουσία από ιατρικό λάθος, απέκλεισε ο ιατροδικαστής Παντελής Αλέξανδρου. «Η ποσότητα ωστόσο που ανιχνεύθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, είναι μία ποσότητα που θα χρειαζόντουσαν τρεις βαλίτσες ανάνηψης και 10 έως 15 αμπούλες», επεσήμανε ο ιατροδικαστής.

«Όχι. Είναι ένα φάρμακο που δεν το έχω χορηγήσει ποτέ και δεν υπάρχει στη β. Είναι φάρμακο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις εντατικές μονάδες ή στο αναισθησιολογικό. Άλλωστε όλα τα φάρμακα που χορηγήθηκαν στη Γεωργία είναι καταγεγραμμένα στην καρτέλα φαρμάκων που συμπεριλαμβάνεται στον ιατρικό της φάκελο, ο οποίος σας έχει αποσταλεί», ανέφερε ενώπιον της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας γιατρός που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα, όταν ρωτήθηκε για την κεταμίνη.

Η Ρούλα «τα ρίχνει» πάλι… στους γιατρούς!

«Κατόπιν δικού μας αιτήματος, στην έγγραφη απάντηση του Νοσοκομείου αναφέρεται ότι υπάρχει η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη υπάρχει στην Παιδιατρική κλινική σε τέσσερις ειδικές πτέρυγες, μία από τις οποίες είναι η ΜΕΘ. Η ουσία αυτή είναι διαθέσιμη και στο βαλιτσάκι εκτάκτων αναγκών της μονάδας εντατικής θεραπείας και είναι μόνιμα διαθέσιμο σε πέντε φιαλίδια των 100 mlg, τα οποία με βάσει τις καταθέσεις τοποθετούνται λίγα εκατοστά μακριά από την άτυχη Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της φιλότιμης προσπάθειας που πραγματοποιήθηκε για την καρδιοαναπνευστική της αναζωογόνηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 33χρονης.

Γιατί η Ρούλα έψαχνε από το e-mail του Μάνου;

«Καίνε» την 33χρονη τα αποτελέσματα των αναζητήσεων που έκανε μέσω της Google. Άλλα έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου, άλλα τελικά συνέβησαν. Μάλιστα, φαίνεται πως η ίδια με έντεχνο τρόπο χρησιμοποιούσε τα e-mail που ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη. Γιατί όμως το έκανε αυτό; Ήθελε να τον ενοχοποιήσει τρόπον τινά; Ήξερε τις εξελίξεις;

Συγκεκριμένα το e-mail, [email protected], χρησιμοποιήθηκε από την Ρούλα Πισπιρίγκου, για αναζητήσεις σε φαρμακευτικά βιβλία και ιατρικές ενέργειες, από τις οποίες προέκυψαν οι αναδυόμενες διαφημίσεις, που περιλαμβάνουν και την κεταμίνη. Ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αναφέρει στην Ανακρίτρια ότι το συγκεκριμένο e-mail, το είχε δημιουργήσει και το διαχειριζόταν η 33χρονη σύζυγος του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ