Περήφανη μητερα η Νένα Χρονοπούλου για τον γιο της: Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικό τους παρών έδωσαν η Νένα Χρονοπούλου με τον Τάσο Μητροπουλο με τον γιο τους, φιλανθρωπικό τουρνουά που εγινε το Σάββατο 16 Απριλίου οπου συμμετείχαν γνωστοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά και στήριξαν με τον δικό τους τρόπο τα παιδιά ΑΜΕΑ.

Η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι να βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία ενώ στην κάμερα μίλησε και ο 18χρονος γιος τους, Χρήστος.

«Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος», είπε, με την Νένα Χρονοπούλου να συμπληρώνει: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή».

Νωριτερα πριν δυο μέρες η Νένα Χρονοπούλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συγκίνησε με τα λόγια της καθως αναφέρθηκε στον γιο της και στην απόφασή της να μην κάνει ένα δεύτερο παιδάκι.

Όπως είπε, νιώθει ιδιαίτερη υπερήφανη για τον Χρήστο αλλά και εκείνος δείχνει να είναι ευτυχισμένος, καθώς ποτέ δεν προσπάθησε να τον κρύψει από τον περίγυρό της.

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου», σημείωσε.

Και πρόσθεσε: «Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου».

Όσον αφορά την απόφασή της να μην κάνει ένα δεύτερο μωρό, σημείωσε: «Επειδή κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί».

«Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ