Παγκοσμιο Σοκ: Νεκρός πασίγνωστος ρώσος τραπεζίτης μεσα στο σπίτι του, μαζί με την συζυγο και την μόλις 13 ετων κορούλα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες που παραπέμπουν σε άγριο θρίλερ αντίκρισαν οι άνδρες των ρωσικών αρχών όταν μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώην αξιωματούχου του Κρεμλίνου και αντιπροέδρου της Gazprombank, Βλαντισλάβ Αβάγεφ.

Ο πρώην τραπεζίτης βρέθηκε νεκρός δίπλα στα πτώματα της συζύγου Γιελένα και της 13χρονης κόρης του Μαρία, μέσα στο διαμέρισμά τους στη Μόσχα. Τα τρία μέλη της οικογένειας εντόπισε νεκρά η μεγαλύτερη κόρη, Αναστασία, η οποία προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους και δεν κατέστη εφικτό. Έντρομη η ενήλικη κόρη του πρώην αξιωματούχου ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Ο Βλαντισλάβ Αβάγεφ βρέθηκε να κρατάει στο χέρι του ένα όπλο, ενώ και τα τρία θύματα έφεραν τραύμα από πυροβολισμό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στη Ρωσία, με την αστυνομία να επικεντρώνει τις έρευνες στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις του πρώην τραπεζίτη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε μάθει ότι η σύζυγός του διατηρούσε παράνομο δεσμό, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για δικαστικές διαμάχες και οικονομικά στοιχεία.

«Άκουσα τρεις πυροβολισμούς και φωνές. Μια γυναίκα ούρλιαζε. Στη συνέχεια ακούστηκαν δύο ακόμη πυροβολισμοί. Κανείς άλλος δεν ούρλιαζε» δήλωσε γειτόνισσα της οικογένειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ