Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου: Τα ξεπουλάει ολα η μανα της Πισπιριγκου για να την σώσει

Αποκαλύψεις και διαρκείς ανατροπές καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την περίεργη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα. Η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, βρίσκεται αντιμέτωπη με πραγματικά γεγονότα και καταστάσεις που έρχονται σε σύγκρουση με όσα υποστήριξε η ίδια από την πρώτη στιγμή.

Αποφασισμένη να στηρίξει την κόρη της μέχρι το τέλος είναι η μητέρα της Ρούλας. «Όσο δεν πάει θα είμαστε στο πλευρό της» δηλώνει η οικογένειά της 33χρονης, ενώ «κλείνει» τ΄αυτιά της σε όσους -όπως λένε- κάνουν λόγο για μία «χαμένη υπόθεση». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η οικογένεια είναι πεπεισμένη πως η κατηγορούμενη για το θάνατο του τρίτου της παιδιού είναι αθώα.

Η εξέλιξη της προφυλάκισης της 33χρονης έχει σοκάρει τη μητέρα της, την αδερφή της αλλά και άλλους δικούς της ανθρώπους. Παράλληλα, η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από δύο νομικούς (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) αποτελεί ένα επιπλέον βαρύ οικονομικό φορτίο για την ίδια και την οικογένειά της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα, ενώ η αδερφή της Δήμητρα μετά τα όσα έγιναν εκλήθη από τη δουλειά της -εργάζονταν σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς-να παραιτηθεί. Αυτή τη στιγμή, εισόδημα έχει μόνο η μητέρα της Ρούλας, η οποία είναι υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Μπροστά στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που φαίνεται να αντιμετωπίζει η οικογένεια, η μητέρα της 33χρονης αποφάσισε να πουλήσει ό,τι έχει ώστε να μπορέσει να πληρώσει τους δικηγόρους και να στηρίξει οικονομικά τη Ρούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η μητέρα της 33χρονης, η Ελένη Λεγάτου, για να σταθεί στο ύψος της περίστασης με την κόρη της, πήρε την απόφαση ακόμα και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά (μικρό σχετικά) ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

Η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, ακούστηκε να λέει, σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου…»! Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη. Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκε από δημοσιογράφους…«γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα…», για να απαντήσει ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά»!

Πρόσβαση σε άλλα mail της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, προσπαθούν να αποκτήσουν οι αρχές, αναζητώντας νέα στοιχεία για ενδεχόμενες «ύποπτες» αναζητήσεις. Ανακριτής και αστυνομία φέρεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο ύπαρξης ενός ακόμα κοινού mail του ζευγαριού, όπως το «tanalias219», αξιολογώντας κάποιες πληροφορίες που έχουν στην κατοχή τους, ενώ παράλληλα ερευνούν και δύο ακόμα mail, που διαχειρίζονταν ξεχωριστά η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγος της.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έχοντας στην κατοχή τους τις ηλεκτρονικές συσκευές και τα τηλέφωνα που κατασχέθηκαν, επιχειρούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία του ζευγαριού, αναζητώντας τους κωδικούς, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τους έχει αποκαλύψει.

Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης από το πρώτο στάδιο των ερευνών, οι αρχές έχουν καταφέρει να ανασύρουν κάποια σημαντικά στοιχεία από το κοινό mail με το ποδοσφαιρικό ψευδώνυμο του Μάνου Δασκαλάκη (tanalias219), το οποίο χρησιμοποιούσε η σύζυγος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ