Ο Γιώργος Παπανδρέου μετακόμισε στην πιο αριστοκρατική και κομψή περιοχή της Αθήνας, δίπλα στη Θάλασσα για να φροντίζει την μητερα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια απο τις ιστορικά, πιο αριστοκρατικές περιοχές της Αθήνας, δίπλα στην θάλασσα μετακόμισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Πλεον ο Γιώργος Παπανδρέου μένει σε ένα πολυτελές, λιτο και σύγχρονο διαμέρισμα στο Παλαιο Φαληρο μαζί με την σύντροφο του ενώ πολύ κοντά του, σε διαφορετικό διαμέρισμα μένει και η μητερα του Μαργαρίτα.

Μπορει να εχει ένα διαφορετικό τροπο σκέψης απο τον μέσο Έλληνα αλλα τουλάχιστον φρόντισε να εχει δίπλα του την μητερα του ώστε να μπορει να επιβλέπει προσωπικα την φροντίδα της και να την βλέπει οσο μπορει περισσοτερο, δείχνοντας της την αγαπη του.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ψωνίζει ο ίδιος βιολογικά προϊόντα απο γνωστό καταστημα της περιοχής και ειναι φιλικός με όλους στη γειτονιά. Ενώ πολύ καλή εντύπωση εχει κανει και η σύντροφος του που ειναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και ευγενική και προσιτή με όλους.

Υ.Γ. Μάλιστα  θαμώνας της περιοχής σχολίασε πως ο Γιώργος Παπανδρέου οταν πρωτοπήγε στην περιοχή ρώτησε για το Phylax το περίφημο κόκκινο γλυπτό που είχε τοποθετηθεί στο δημο του Παλαιού Φαληρου και αποσύρθηκε μετά απο αντιδράσεις των πιστών. 

36D7363D 5CF0 47C9 85A7 843121C67326

Ισως να ηθελε να φωτογραφεί μαζί του οπως έκανε πρόσφατα που πόζαρε χαμογελαστός μπροστά στο πορτρέτο του Κεμαλ:

Με καμάρι ποζάρει ο πρώην ΠΘ με φόντο το πορτρέτο του σφαγέα των Ελλήνων. Φαντάζεστε έναν τούρκο αξιωματούχο να φωτογραφίζεται μπροστά από κάτι αντίστοιχο, το πορτρέτο του Κολοκοτρώνη ή του Νικηταρά; Όχι, γιατί τέτοια πορτρέτα δεν υπάρχουν στα ελληνικά υπουργεία!

0EBE774B 7255 4396 9506 069E812BB964

ΔΗΜΟΦΙΛΗ