Συνελήφθη ο Άραβας που εισέβαλε στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Θεοδωρικάκος που άφησε την εγκληματικότητα να εκτοξευθεί, έσπευσε να παρουσιάσει ως… μεγάλη επιτυχία την σύλληψη του μουσουλμάνου που «πάγωσε» το αίμα στους πιστούς.

Συνελήφθη ο Άραβας που το περασμένο Σάββατο εισέβαλλε στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα και διέκοψε την λειτουργία, αρπάζοντας το μικρόφωνο.

Πρόκειται για άλλη μία επιτυχία της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών και των ανδρών του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα

Ο μουσουλμάνος προκάλεσε τρόμο στους πιστούς καθώς εισέβαλε στην εκκλησία την ώρα που η χορωδία έψελνε και αφού άρπαξε το μικρόφωνο, επιχείρησε να κάνει κήρυγμα για το… Ισλάμ!

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ο Άραβας συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία: «Συνελήφθη αλλοδαπός για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου 2022, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Φυσικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναζητώντας… λίγη δόξα έσπευσε να παρουσιάσει τη σύλληψη του ταραξία ως μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ., τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό. Όταν ο ίδιος άφηνε τον βέβηλο τι να κυκλοφορεί ανενόχλητος, μέχρι τη στιγμή που η υπόθεση αναπτύχθηκε από τον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του Alert TV!

85100816 4377 4FF7 B844 A56624FC9600 scaled

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Γραμμένος έφερε στο φως την σκοτεινή υπόθεση

Ο Θεοδωρικάκος λοιπόν μπορεί να έχει μετατρέψει την Αθήνα σε Καμπούλ, στα δελτία τύπου όμως είναι πρώτος. Παλιά του τέχνη κόσκινο:

«Η ΕΛ.ΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο Άραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγ.Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας» έγραψε σε ανάρτησή του, την ώρα που η εγκληματικότητα στη χώρα έχει βγει εκτός ελέγχου και έχουμε φτάσει στο σημείο να ερχόμαστε αντιμέτωποι με τέτοιες εικόνες!

https://youtu.be/p4a9Wp_D66I

ΔΗΜΟΦΙΛΗ