Σάλος με την επίθεση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου στον γνωστό ιατροδικαστή απο την υποθεση Πισπιριγκου, Γρηγόρη Λέων

Ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος ανέβασε στο site του ένα άρθρο με τίτλο Φτάνει πια με την προκλητική αυταρέσκεια και την απίστευτη ελαφρότητα του Γρηγόρη Λέων, το οποιο σχολίασε και ο ίδιος στο διαδίκτυο γράφοντας: Έναν έναν για να καθαρίσει το τοπίο «Νικολούλη- Κατερινόπουλου» και να μπουν τα νούμερα στη θέση τους… Ας πρόσεχαν.

Στο άρθρο με τίτλο Φτάνει πια με την προκλητική αυταρέσκεια και την απίστευτη ελαφρότητα του Γρηγόρη Λέων που δημοσιεύει το Zougla.gr, αναφερει:

ΠΓ

Γρηγόριος Λέων, όνομα και μη χωριό, ιατροδικαστής κατά δήλωσή του, τεχνικός σύμβουλος ή κατά την επίσημη ορολογία, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ, ο εν λόγω κύριος απασχολεί το πανελλήνιο εσχάτως ως τηλεοπτική persona. Για την ακρίβεια, απασχολεί το φιλοθέαμον κοινό ως μόνιμος τηλεοπτικός πανελίστας.

Αντιδήμαρχος Αθηναίων, πολιτικό προϊόν της Αγίας Οικογενείας εκ Χανίων, έμπιστος του Κ. Μπακογιάννη, επικεφαλής του τομέα Περιουσίας του Δήμου και της Διεύθυνσης Δόμησης (όχι, παίζουμε). Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Αστυνομική Ακαδημία (όλα εξηγούνται λοιπόν).

8886DB37 9B36 4008 B9E1 A56E4F4B39E2

Ο Γρηγόριος Λέων δεν ανήκει στην επίσημη Ένωση Ιατροδικαστών και Ιατροδικαστικών Επιστημών του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Αντιθέτως, ανήκει στην ιδιωτική ένωση 13 ιδιωτών ιατροδικαστών οι οποίοι προσλαμβάνονται ως τεχνικοί σύμβουλοι και εκτελούν καθήκοντα τεχνικού συνηγόρου, επί πληρωμή βεβαίως. Καμία σχέση με το μεροδούλι-μεροφάι και τις νεκροτομές και τις νεκροψίες των πραγματικών ιατροδικαστών.

Μόνιμος πανελίστας από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το «θέμα Πισπιρίγκου», ο Γρηγόρης Λέων έπιασε στασίδι στην τηλεόραση, σε πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και κουτσομπολίστικα. Όλα τα παραπάνω τα αποκαλούμε ευγενικά «μαγκαζίνο». Ξέρετε, τώρα, εσείς.

Εμφανίζεται τόσο συχνά ώστε να ξεπερνά σε συμμετοχές τον ίδιο τον Άδωνι (του Αδώνιδος) Γεωργιάδη, ο οποίος ανησυχεί μην και ξεπεραστούν τα εντυπωσιακά ρεκόρ του.

Ο κ. Λέων λοιπόν, αν και δεν νεκροτομεί και δεν εκτελεί νεκροψίες, χωρίς να λιώνει στη δουλειά όπως οι επίσημοι συνάδελφοί του, αυτοπροτείνεται και αυτοχαρακτηρίζεται ως ο απόλυτος ειδήμων. Έχει τον λόγο του. Διότι, πες-πες, κάτι θα μείνει στο τέλος, όπως πίστευε και ο Γκέμπελς. Κατάφερε λοιπόν, μετά από κοπιώδη προσπάθεια, να προσληφθεί από την οικογένεια της «σπιτονοικοκυράς» στην υπόθεση Πισπιρίγκου. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ