Έφυγε απο τη ζωη η μητερα της Ιωάννας Τουνη, Τάνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη καθως έφυγε απο τη ζωη η αγαπημένη της μητερα, Τάνια Τουνη. Πεθανε ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης ενώ τους τελευταίους μήνες έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συνεχώς στο πλευρό την Ιωάννα.

3A96A787 B19F 4C96 94D8 187C943CD76E B1F0E26B C769 44E1 BCAD E6E8E9E11B37 5423260D 3E8A 4195 906F 311F5FD80BD2 E5E62146 4B90 4F87 94D9 FFDC9025AE4A 0E0BA17C B066 4531 B045 A47D9650D2FA

Να θυμησουμε πως η κατάσταση της υγείας της μητέρας της ο λόγος που η Ιωάννα Τουνη, αποχώρησε πέρσι οικειοθελώς από το J2US. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε μετακομίσει προσωρινά στο πατρικό της σπίτι, ώστε να βοηθάει τη μητέρα της σε ό,τι έχει ανάγκη λίγο πριν η αρρώστια τη νικήσει και την πάρει από κοντά της.

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες» είχε πει πριν μερικούς μήνες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη. Παράλληλα, πάνω στο βίντεο έγραφε: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα Story μου».

Η Ιωάννα Τούνη βρισκόταν συνεχώς πλάι στη μητέρα της και τη στήριζε, οπως το ίδιο έκανε και όλα αυτά τα χρόνια και η Τάνια Τούνη. Η Ιωάννα πέρασε δύσκολη παιδική ηλικία και μεγάλωσε μόνο με τη μητέρα της, η οποία ήταν και ταυτόχρονα και πατέρας για εκείνη.

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της.

Ενώ οσο αφορά τον πατέρα της είχε πει:

«Έχει λίγα χρόνια που πέθανε, πριν δύο χρόνια έφυγε. Όταν πέθανε, νομίζω ότι ένιωθα ξεκάθαρα θυμό για έναν μπαμπά που δεν παραδέχτηκε ποτέ αυτό που αποζητούσα πάντα, το να γυρίσει και να μου πει “ξέρεις κάτι Ιωάννα, δεν μου ήμουν σωστός, δεν σου στάθηκα και είχα άδικο, συγγνώμη”. Και όταν έφυγε θύμωσα, γιατί δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα να μου πει τη συγγνώμη. Οπότε ναι, είμαι θυμωμένη με τον μπαμπά μου.

Όπως και να ‘χει, χαίρομαι που δεν έχω πρότυπο τον συγκεκριμένο μπαμπά και είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

Με πληροφορίες απο το tlife.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ