Αφωνο το πανελληνιο με τον Ψαριανο: Είναι ανατριχιαστικό να κοιτάμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι θα πάει 1,20 ή 1,35 οταν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να μην ασχολούμαστε με την ακρίβεια λέει, μόνο με τον πόλεμο στην Ουκρανία!
Ξαναχτύπησε ο ανεκδιήγητος μετακλητός υπάλληλος στο Γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης!

Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεπέρασε τον εαυτό του χαρακτηρίζοντας ως «μικρότητα» την απόγνωση των Ελλήνων πολιτών που αδυνατούν να καλύψουν τα βασικά τους έξοδα!

Ο Ψαριανός δεν θέλει λέει, να ασχολούμαστε με το τεράστιο κύμα ακρίβειας, αλλά να βλέπουμε τι γίνεται στην Ουκρανία! Χωρίς αιδώ, χαρακτήρισε ως «ανατριχιαστικό» το γεγονός ότι οι πολίτες κοιτάζουν τις τιμές που έχουν πάρει την ανηφόρα!

Εμετικός ο πρωθυπουργικός σύμβουλος,Ψαριανος, «μεθυσμένος» στις 7.30 το πρωί.
«Είναι ανατριχιαστικό να κοιτάμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι θα πάει,1,20 ή 1,35 όταν στην Ουκρανια γίνονται αυτα που γίνονται»
Μονο θυμός για την αλαζονεία τους και την αδιαφορια τους για τον κόσμο

https://twitter.com/marka2_/status/1516640652821413889?s=21&t=CjKiBYbf6uBHoSmT8p7ivQ

«Μετράμε σε πρωτοσέλιδα τώρα αν τα αυγά πήγαν από 2 – 2,20 ή αν το καρότο πήγε απ’ το 0,25 στο 0,45 και είναι λίγο ανατριχιαστικό να βλέπεις τέτοια πράγματα όταν στην Ουκρανία γίνεται αυτό που γίνεται. Και να κοιτάμε εμείς τώρα να δούμε αν το κατσικάκι ή το αρνάκι μας θα πάει 1,20 ή 1,35» δήλωσε στον ΣΚΑΙ.

Ξέρετε τι είναι ανατριχιαστικό κύριε Ψαριανέ; Ανατριχιαστικό είναι να σας ακούμε να προσβάλετε τη νοημοσύνη μας με τέτοιο τρόπο, την ώρα που οι πολίτες τρέμουν να ανοίξουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ και να πάνε στο σούπερ μάρκετ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ