14χρονο παλικαρακι με εγκεφαλική παράλυση, θύμα ξυλοδαρμού από συμμαθητή του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά ήταν παραλυμένα…» κατήγγειλε ο πατέρας του άτυχου μαθητή

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό ενδοσχολικής βίας ήρθε σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας, με πατέρα 14χρονου μαθητή να καταγγέλλει πως ο γιος του κατέληξε στο νοσοκομείο, έχοντας πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από συμμαθητή του, σε σχολείο της Ηπείρου.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο ALPHA, ο άτυχος έφηβος νοσηλεύεται με εγκεφαλική βλάβη, καθώς από τα απανωτά χτυπήματα του συμμαθητή του παράλυσε ολόκληρη η αριστερή πλευρά του. Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού, υποστηρίζοντας πως «την (περασμένη) Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα του διαλείμματος, ο γιος μου δάρθηκε από ένα συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία του πέταξε δύο φορές τη μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά».

«Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει…»

«Μετά την γροθιά τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει, πάει στο νοσοκομείο Άρτας», πρόσθεσε ο ίδιος στη συνέχεια.

Παράλληλα, ο πατέρας του 14χρονου μαθητή κατήγγειλε ότι «όλη η αριστερή του πλευρά, από το μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας μαγνητική μία εξαίρετη νευρολόγος εκεί, διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη. Μπήκαμε στη διαδικασία να νοσηλευτούμε. Φανταστείτε, ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλαιγαν…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ