Σοκαρισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ απο το δυνατό χαρτί του Μητσοτακη – Η συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού με τηλεαστερα που τα ανατρεπει όλα

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε την 21η Απριλίου ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ο επιχειρηματίας και πρώην συμπαρουσιαστής του Άδωνι Γεωργιάδη σε εκπομπή τηλεπωλήσεων.

Ο πρώην συνεργάτης του Γεωργιάδη, με τον οποίο αποτελούσαν την… ντριμ τιμ των τηλεπωλήσεων – «τα λιγουρεύεστε;»- συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του.

«Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά και τεράστια τιμή να συναντήσω στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο εμπιστεύομαι & στηρίζω απόλυτα! Καλό Πάσχα σε όλους!» έγραψε στο Twitter, με τους χρήστες να αναρρωτιούνται από που και ως που τρύπωσε στο στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο και για ποιον λόγο συνάντησε τον Μητσοτάκη…

Ο Ζερβουδάκης έσπευσε να απαντήσει ότι έχει το δικαίωμα να συναντηθεί μαζί του, καθώς είναι στέλεχος της ΝΔ, ωστόσο είναι γνωστό ότι τα απλά κομματικά στελέχη δεν έχουν τέτοιες ευκαιρία και «τιμή» να βρεθούν στο γραφείο του πρωθυπουργού!

Δείτε εδώ τους συνεργάτες εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ