Σάλος με την Ελένη Γερασιμίδου: Είναι δυνατόν να τρέμουμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ;

Την τραγική και πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στα πρόθυρα… εγκεφαλικού κάθε φορά που ανοίγουν τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η γνωστή ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», μίλησε για τον γάμο της με τον Αντώνη Ξένο και εξαπέλυσε πυρά για την εξωφρενική αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, την ώρα μάλιστα που η χώρα μας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη!

4C488252 D1F3 4524 99E6 E3A3267D2186

«Στο ξεκίνημα της ζωής μας με τον Αντώνη είμασταν φτωχοί. Αλλά και τώρα που μιλάμε, είμαστε πολύ δύσκολα. Είναι δυνατόν να τρέμουμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ; Και να σκεφτείς ότι εγώ δεν θεωρούμαι χαμηλοσυνταξιούχα με τα 1.100 ευρώ, ας πούμε, που παίρνω. Στο τέλος δεν θα τρώμε, θα πληρώνουμε μόνο το ρεύμα. Είναι δυνατόν να σκέφτομαι μετά από τόσα χρόνια πότε θα βάλω πλυντήριο; Σοβαρολογούμε;» σχολίασε η γνωστή Ελένη Γερασιμίδου.

«Ο έρωτάς μας με τον σύζυγό μου ήταν κεραυνοβόλος. Εγώ τον πλησίασα πρώτη. Πήγα και του είπα ότι μου άρεσε και μου απάντησε ”σαν τι σου άρεσα, σαν κορμάκι;” και γελάσαμε. Μετά αρχίσαμε τις βόλτες, μέχρι που φτάσαμε σε αυτό το φιλί, το οποίο επίσης εγώ ξεκίνησα. Είχαμε πια περπατήσει όλη την Αθήνα, θυμάμαι χαρακτηριστικά μια μέρα περπατάγαμε για δέκα μισή ώρες. Κατάλαβα σε κάποια φάση ότι δεν θα έλεγε τίποτα και θα κάναμε ακόμα βόλτες» είπε και πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της:

«Ναι η βαθιά, αληθινή αγάπη ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Και τώρα που στο λέω βουρκώνω, γιατί στις δύσκολες στιγμές φαίνονται αυτά. Φυσικά έχουμε και τις παρεξηγήσεις μας, καθώς εγώ είμαι φωνακλού ενώ εκείνος είναι σπαστικά σιωπηλός. Βέβαια από την άλλη, έχει και αστείρευτό χιούμορ. Το πιο σημαντικό όμως, είναι ότι τις δύσκολες ώρες είναι πάντα εκεί. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον χωρισμό με τον άντρα μου. Απλώς εγώ όταν ήμασταν ακόμα ανύπαντροι, όταν θύμωνα, έφευγα από το σπίτι και δεν μπορούσε να με βρει. Ακόμα το θυμάται κι έχει να το λέει. Τώρα καμιά φορά, ανοίγω την πόρτα του αυτοκινήτου και κατεβαίνω μέσα στη λεωφόρο. Είμαστε επεισοδιακοί» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ