Σοκαρισμένο το πανελληνιο: Μάνα και αδερφή Πισπιριγκου πήγαν στο νεκροταφείο και πέταξαν όλα τα δωρα που άφηνε ο κόσμος στους τάφους των παιδιών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες εικόνες είδαν το απόγευμα όσοι βρίσκονταν στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, αφού παραλίγο να υπάρξει επεισόδιο, με «πρωταγωνίστριες» τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη και την αδελφή της 33χρονης, Δήμητρα.

CBCE4818 0D38 4F67 8F3E 7579CA39492C E81CF8CF 6D75 4BDB A572 E1A58B86C335 1A086D1F 4273 4A1D B8AC B3D4869D1C1F

Σύμφωνα με το flamis.gr οι δύο γυναίκες πέταξαν στα σκουπίδια όσα «αντικείμενα τρίτων», όπως τα χαρακτήρισαν, υπήρχαν πάνω στους τάφους των αδικοχαμένων κοριτσιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου!

Μάλιστα, έβαλαν και τις φωνές σε μια γυναίκα που βρίσκονταν εκεί (πιθανόν μια καντηλανάφτισσα) και τοποθέτησαν σε σακούλες και πέταξαν κουκλάκια, κορδέλες, καρδούλες, ροζ αντικείμενα και παιχνίδια που είχαν αφήσει διάφοροι πολίτες.

«Μόνο επεισόδιο δεν έγινε. Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος η αδελφή και στη συνέχεια και η μάνα, σε μία άλλη κυρία που πιθανόν να ήταν καντηλανάφτισσα, πως … όσα αντικείμενα τρίτων βλέπει στον τάφο να τα πετάει στα σκουπίδια», περιέγραψε στο flamis.gr μάρτυρας του περιστατικού και πρόσθεσε πως Ελένη και Δήμητρα Πισπιρίγκου άφησαν δύο λαμπάδες πάνω στο μνήμα και στη συνέχεια έφυγαν.

Νωρίτερα το μεσημέρι, η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου είχαν βρεθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, για το δεύτερο επισκεπτήριο στην προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγάλης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ξανά στη ΓΑΔΑ η 33χρονη

Εντός των προσεχών ημερών η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ξανά στη ΓΑΔΑ, όχι για να ερωτηθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά να καταθέσει για τους θανάτους των δύο πρώτων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας και κυρίως, για τον θάνατο του έξι μηνών βρέφους.

Σύμφωνα με τη RealNews, οι απαντήσεις που θα αναζητήσουν οι αστυνομικοί θα αφορούν την Ίριδα, η οποία πέθανε στην κούνια της, καθώς στην περίπτωση της Μαλένας, τον πρώτο λόγο έχουν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών.

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών θα κληθούν για καταθέσεις και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, αλλά και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

«Έχει συγκροτημένη σκέψη και έχει μελετήσει ενδελεχώς κάθε πτυχή της υπόθεσης. Φαίνεται πως μέσα στο μυαλό της, όλο αυτό το διάστημα πριν και μετά τη σύλληψή της, έχει σκηνοθετήσει την πορεία που θα ακολουθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, είτε πρόκειται για την προανάκριση, είτε για την κύρια ανάκριση» είπε στην εφημερίδα αστυνομικός που είχε άμεση σχέση μαζί της, ότι η 33χρονη κρατείτο στη ΓΑΔΑ.

Ενώ άλλος αστυνομικός με γνώση των εξελίξεων των ερευνών, σχολίασε: «Από ένα τέτοιο άτομο είναι δύσκολο να αποσπάσεις ομολογία. Έχει ‘σκηνοθετήσει’ στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ