Εκτελεσαν εν ψυχρω τον Γιάννη Σκαφτούρο – Η χώρα μετατρέπεται σε Κολομβία και ο Θεοδωρικάκος απλώς κοιτάζει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλλο ενα μαφιόζικο χτύπημα, αποτέλεσμα συμβολαίου θανάτου στην χώρα μας που εχει πλέον μετατραπεί σε Κολομβία με την κρατική ανικανότητα να σαρώνει. Οποιος θέλει εκτελει όποιον γουστάρει και ο Θεοδωρικάκος χαζεύει τον καιρο. Η μόνη επιτυχία που εχει ειναι ο άστεγος Άραβας που μπήκε στον Άγιο Παντελεημονα και τον συνέλαβαν γιατί πολύ απλά συνέχισε να περιφέρεται στην περιοχή.

Σημερα λοιπόν είχαμε ενα νεο συμβόλαιο θανάτου να εκτελείται, στην περιοχή της Βοιωτίας, οπου σημειώθηκε επίθεση με θύμα τον Γιάννη Σκαφτούρο, γνωστό άνθρωπο της νύχτας που είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις ελληνικές Αρχές.

https://www.dailymotion.com/video/x8abl7a

Η επίθεση που είχε χαρακτηριστικά εκτέλεσης έλαβε χώρα στο εξοχικό του 53χρονου βαρυποινίτη ενώ το θύμα είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Το φονικό έγινε στα Σκούρτα Βοιωτίας κοντά στα Δερβενοχώρια με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι εκτελεστές μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του κι εκεί τον γάζωσαν με τα καλάσνικοφ. Όπως μεταδιδει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμα συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη.

Ο βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ηθική αυτουργία στην απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009, και για ένταξη σε συνδικάτο εγκλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Περικλής Παναγόπουλος πέθανε λίγες ημέρες μετά από την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς και μετά την καταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο ο Σκαφτούρας αθωώθηκε το 2017 από το Πενταμελές Εφετείο για την απαγωγή Παναγόπουλου, ενώ το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ