Τώρα: Οδηγός ταξί δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα στην εθνική οδό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο άνθρωπος σώθηκε απο θαύμα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο οδηγός του ταξί βρισκόταν στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των Μεγάρων, όταν ξαφνικά μια σφαίρα πέρασε το παρμπρίζ του.

Αμέσως σταμάτησε και διαπίστωσε πως η σφαίρα καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού.

Αν είχε επιβάτη δηλαδή μαζί του θα ηταν νεκρός.

https://www.dailymotion.com/video/x8abl7a

Ξαφνικά η Ελλάδα γέμισε με όπλα. Να θυμησουμε πως νωριτερα εκτέλεσαν εν ψυχρω τον Γιάννη Σκαφτούρο.

Το όνομα του Γιάννη Σκαφτούρου βρισκόταν ανάμεσα σε αυτά της ηγετικής ομάδας της Greek Mafia και ήταν γνωστός στη νύχτα ως «Θείος Τζο». Ήταν δεξί χέρι του Βασίλη Στεφανάκου (είχε δολοφονηθεί το 2018 στο Χαϊδάρι) και στενός συνεργάτης του Παναγιώτη Βλαστού.

Είχε κατηγορηθεί για αρκετές υποθέσεις απαγωγών, ανάμεσα στις οποίες και για αυτή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, για συμβόλαια θανάτου, εκρήξεις, εκβιασμούς και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Τον Ιούνιο του 2018, ενώ βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του. Ειδικότερα, μέλη της αλβανικής Μαφίας των φυλακών και δύο ακόμη συγκρατούμενοί του, τον είχαν μαχαιρώσει στον γλουτό.

Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Γιάννης Σκαφτούρος είχε συλληφθεί, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στη Γλυφάδα. Στην κατοχή του οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα, ασύρματο ο οποίος ήταν συντονισμένος σε συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας, σφαίρες και μαχαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ