Λύγισε όλη η Πατρα στην κηδεια του αδικοχαμένου παλικαριού, Χρήστου Σταυρόπουλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικές στιγμές διαδραματίστηκαν το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκιόεσσας στη Βούντενη Πατρών, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία για την κηδεία του 31χρονου Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, λίγη ώρα πριν ακουστεί το Χριστός Ανέστη.

Ένας αλλοδαπός που οδηγούσε το ΙΧ που έκοψε το νήμα της ζωής του 31χρονου Χρήστου, χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νέος στην οδό Κοζάνης στην Ανθούπολη Πάτρας. Ο οδηγός του αυτοκίνητου συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με το thebest.gr η οικογένειά του, οι φίλοι και οι συναθλητές του τον αποχαιρέτισαν με πόνο, ενώ δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Δημήτριος και Μαργαρίτα και τα αδέλφια του Βασιλική, Γιώργος και Αθανασία.

Φίλοι από το μοτοκρός συνόδευσαν με μαρσαρίσματα τη σορό στην εκκλησία, ενώ τον ύστατο χαιρετισμό του απευθύνουν και συναθλητές του από την πυγμαχία.

Κανείς τους δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Χρήστος έφυγε τόσο νωρίς και τόσο ξαφνικά από τη ζωή, λίγο πριν την Ανάσταση. Η είδηση “πάγωσε” την Πάτρα.

Όλα συνέβησαν όταν ένας αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ