Με αυτοκινητοπομπή αρχηγού κράτους κυκλοφορουσε ο Γεωργιαδης στην Ελούντα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις παλιές καλές εποχές του Κωστα Σημίτη θύμιζε η αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον Αδωνι Γεωργιαδη στην Κρήτη. Σαν να ήταν αρχηγος κράτους…..

Να σημειωθεί πάντως ότι ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter και δείχνει δεκάδες αυτοκίνητα που υποτίθεται συνοδεύουν τον Άδωνι, δεν ισχύει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε αυτά που αναπαράγουμε, διότι δεν είναι η πρώτη φορά που μία αληθινή είδηση μπορεί να βαφτιστεί φέικ επειδή κάποιος διαδίδει εσκεμμένα τερατολογίες. Και αυτός ο κάποιος δεν είναι απαραίτητα «αντικυβερνητικός προπαγανδιστής».

Η ορθή ειδηση ειναι αυτη:

Ζήλεψε και ο Μπάιντεν τα μέτρα ασφαλείας του Άδωνι στην Ελούντα!

Τον καρφώνει ακόμη και το Πρωτο Θεμα που αναφερει πως έκανε ιδιαίτερη έκανε σε όλους ότι ο κ. Γεωργιάδης προσήλθε στον Ιερό Ναό με πληθώρα από αυτοκίνητα της αστυνομίας αλλά και της προσωπικής του φρουράς.

Συγκεκριμένα Γεωργιάδης και Παπαθανάσης βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του Επιταφίου στην Ελούντα οπου υπουργός Ανάπτυξης χαιρέτησε τον κόσμο, παρακολούθησε την ακολουθία του Επιταφίου, τα Εγκώμια και μετά ακολούθησε μαζί με όλο τον κόσμο την περιφορά του Επιταφίου, μαζί με πλήθος επωνύμων που παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωσταντίνου και Ελένης στην Ελούντα για την περιφορά του Επιταφίου.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε σε όλους ότι ο κ. Γεωργιάδης προσήλθε στον Ιερό Ναό με πληθώρα από αυτοκίνητα της αστυνομίας αλλά και της προσωπικής του φρουράς αλλα στη συνέχεια, εμφανίστηκε μόνος του με μεγάλη απλότητα ανάμεσα στον κόσμο, που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον Ιερό Ναό περιμένοντας τον Επιτάφιο, χαιρέτησε τον κόσμο και εισήλθε μέσα, παρακολούθησε την ακολουθία του Επιταφίου, τα Εγκώμια και μετά ακολούθησε μαζί με όλο τον κόσμο την περιφορά του Επιταφίου σε όλη τη διαδρομή που έκανε και στην επιστροφή πίσω στον Ιερό Ναό.

Πηγή: cna.gr και protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ