Συγκλόνισε το πανελληνιο η Ζήνα Κουτσελινη μιλωντας για τον Γιώργο Καραϊβάζ στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονιστικη ήταν η περιγραφή απο την Ζήνα Κουτσελινη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου της στιγμής που εμαθε για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ:

Πήρα πάρα πολλά μηνύματα από κόσμο και αστυνομικούς που μου λέγανε μας λείπει το σχόλιο του Καραϊβάζ για την κρίση στην ΕΛ.Ας.  ο Καραϊβάζ  ήταν leader opinion αυτό που λέμε σήμερα έριχνε κυβερνήσεις,  γιατί το σχόλιο  του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό δε φοβόταν τίποτα και κανέναν.

Και ξαφνικά είμαστε το πρωί και γελάμε αλλά γελάμε πραγματικά ίσως ήταν και η μέρα που γελάσαμε πιο πολύ από κάθε φορά με το Γιώργο στο καμαρίνι κατεβαίνει κάτω για να βγούμε στην εκπομπή πάντα ο Γιώργος 1:10 1:15 ήθελε να φύγει γιατί μετά ακολουθούσαν τα πιο κοινωνικά θέματα με την συνέντευξη στο πλατό και τότε με αιφνιδιάζει η είδηση όπου μαθαίνω ότι δολοφόνησαν τον Καραϊβάζ εκεί σοκάρομαι δε θυμάμαι τίποτα.

Μετά  έχω πέσει κάτω μου λένε όλοι προσπαθούσαν να με πείσουν ότι δεν είχε συμβεί τίποτα.

Εκεινη την στιγμή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρωτάει σου είχε αναφέρει ποτέ αν φοβόταν ε;

Και η Ζήνα απαντα:  ποτέ ποτέ δε φοβόταν τίποτα και κανένα δε φοβόταν τίποτα τίποτα τίποτα εδώ έβγαινε τότε στο bloko.gr που το συνεχίζει η οικογένειά του και έγραφε όποιος εμένα με απειλεί η διεύθυνση μου είναι αυτή να έρθει να με βρει δε φοβόταν τίποτα και κανέναν.

Ο Αρναούτογλου την ρωτά αν υπάρχει συνέχεια σε αυτή την ιστορία  μετά το θάνατο του δηλαδή μάθαμε πότε

Και η Ζήνα του απαντά: Έχω μιλήσει με αστυνομικές πηγές μιλάω συνέχεια μου λένε ότι Ζήνα όταν θα υπάρχει κάτι σημαντικό και νεότερο πότε πραγματικά θα μπορέσουμε να τα πούμε τώρα θα πάμε πίσω την έρευνα γιατί σε τέτοιες δολοφονίες πρέπει να έχεις φτάσει στο δράστη αλλιώς μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα στην έρευνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ