Μάσκες – Σκοπός η υποταγή σε ανόητες εντολές και ταυτόχρονα χορός εκατομμυρίων για ημέτερους του συστήματος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστήμη με κωλοτούμπες ανάλογα με τα συμφέροντα, ενώ η αξιοπιστία των επιστημόνων κτυπάει κόκκινο.

Τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ διαλαλούσαν στις αρχές Απριλίου του 2020 ότι η χρήση μάσκας ενέχει κινδύνους, και ποιος το έλεγε αυτό; Μα ο κος Τσιόδρας, ο ειδικός! (σχετικά άρθρα εδώ, εδώ και εδώ).

Ειδικός που τον προηγούμενο μήνα, Μάρτιος του 2020, έλεγε ότι όσοι πέρασαν κορωνοϊό, θα έχουν ανοσία για 2-3 χρόνια. Στην πορεία βέβαια έγινε μια μεγαλοπρεπής πιρουέτα παγκοσμίου βεληνεκούς και το πιστοποιητικό ανοσίας κατέληξε να ισχύει για 3 μήνες!

Στη συνέχεια, μετά από λίγες μέρες, τέλη Απριλίου 2020, η απόφαση των σοφών της επιτροπής, στην οποία προήδρευε ο ειδικός, άλλαξε γνώμη και η απόφαση ήταν η υποχρεωτικότητα της μάσκας!

Όλως τυχαίως (!) είχε προηγηθεί το στήσιμο εργοστασίου κατασκευής μασκών στη Λάρισα, σε χρόνο ρεκόρ, με την καθοριστική βοήθεια της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού, ενώ όπως αποδείχτηκε στη πορεία η «οικογένεια» με τους επιχειρηματίες ήταν «γνωστοί»! (σχετικά άρθρα εδώ, εδώ και εδώ)

Υπάρχει πληθώρα μελετών που αποδεικνύουν ότι οι μάσκες κάνουν μια τρύπα στο νερό!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μελέτη: Is a mask necessary in the operating theatre?που δημοσιεύτηκε το 1981 στα «Χρονικά του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών της Αγγλίας», όπου στην 1η σελίδα λέει επί λέξει: «Δεν φορέθηκαν μάσκες σε ένα χειρουργείο για 6 μήνες. Δεν υπήρξε αύξηση επιπτώσεων σε λοιμώξεις τραυμάτων.»

Ενώ στην ενότητα “Discussion” (σ.2) λέει ότι: «Φαίνεται ότι η ελάχιστη μόλυνση μπορεί να επιτευχθεί καλύτερα μη φορώντας μάσκα καθόλου, αλλά χειρουργώντας σιωπηλά. Όποια κι αν είναι η σχέση της με τη μόλυνση, των βακτηριακών μετρήσεων, ή τη διάδοση φολίδων, δεν υπάρχει άμεση απόδειξη ότι η χρήση μάσκας μειώνει τη μόλυνση του τραύματος.»

Για τον μύθο της προστασίας της μάσκας και τις παρενέργειες που προκαλούνται από τη συστηματική της χρήση, σχετικά άρθρα εδώ, εδώ και εδώ, ενώ σε μια ανάρτηση βρίσκουμε συγκεντρωμένες πάνω από 150 συγκριτικές μελέτες για την αναποτελεσματικότητά τους και το πόσο επιβλαβείς είναι, ειδικά στα παιδιά.

Εκεί όμως που εξηγούνται απορίες με κατανοητά επιχειρήματα, είναι στη σημαντική κατάθεση του Stephen Petty στην Επιτροπή Γερουσίας του New Hampshire των ΗΠΑ για Υπηρεσίες Υγείας & Ανθρώπινες Υπηρεσίες που έγινε στις 30 Μαρτίου 2022, ο οποίος ανάμεσα στα προσόντα που διαθέτει είναι και η ειδικότητα του Υγιεινολόγου Εργασιακού Περιβάλλοντος (Industrial Hygienist), η οποία είναι αυτή που ασχολείται με την προστασία από ιούς, βακτήρια, κ.λπ. 

Βιογραφικό Stephen Petty

Το βίντεο της κατάθεσης του Stephen PettyOn the effectiveness of masks (15:49’) είναι απόσπασμα από μεγαλύτερο βίντεο 4 ωρών, με αρκετές καταθέσεις για ένα νομοσχέδιο, σε ζωντανή μετάδοση, το οποίο βρίσκεται εδώ και το απόσπασμα είναι μεταξύ 2:17:05 – 2:33:20.

https://www.youtube.com/watch?v=J3dnkbKoj4A

Από τον υποτιτλισμό του βίντεο στα αγγλικά, αποδόθηκαν στα ελληνικά τα σημεία που φαίνονται «τονισμένα» παρακάτω.

————————————————–

0:18- … πρόσφατα κατέθεσα στη Πολιτεία του Κεντάκι και ως αποτέλεσμα της κατάθεσής μου, η υποχρεωτικότητα της μάσκας ανατράπηκε σε όλη την πολιτεία.

0:54- … Έχουμε πολλούς γιατρούς που μιλάνε για την Υγιεινή Εργασιακού Περιβάλλοντος, δεν είναι ο τομέας τους.

1:19- Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολλούς γιατρούς που μιλάνε για τέτοια πράγματα και μπορεί να είναι απολύτως ταλαντούχοι άνθρωποι, αλλά δεν είναι το αντικείμενό τους. Όταν είμαι σε δοκιμές έχουμε έναν γιατρό που μιλάει για την ασθένεια και εγώ μιλάω για έκθεση, και έλεγχο έκθεσης, και Ατομικά Μέσα Προστασίας. Ο τελευταίος, ο γιατρός που μίλησε νωρίτερα, είμαι εδώ για να σας δείξω ότι κάθε δήλωση που έκανε είναι εσφαλμένη.

1:43- … Εάν πιστεύετε πραγματικά ότι η μάσκα θα μπορούσε να λειτουργήσει, θα περίμενε κανείς ότι τα κρούσματα θα έπεφταν με τον καιρό, δεν το κάνουν. Μπορείτε να σχεδιάσετε αυτό το πλάνο για οποιαδήποτε Πολιτεία ή οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο.

2:20- … Εξέτασαν περίπου 6.000 ανθρώπους, 3.000 με μάσκες, 3.000 χωρίς μάσκες. Δεν βρήκαν καμία διαφορά στο ποσοστό της νόσου. Παρόμοια μελέτη έγινε σε σχολεία στη Φλόριντα.

2:50- Η πραγματικότητα είναι ότι κατέθεσα στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο στο Μίσιγκαν για τις μελέτες του CDC και έδειξα ότι σχεδόν όλες οι μελέτες που ανέφεραν, έπασχαν από δύο σφάλματα. Πρώτον, δεν είχαν ομάδα ελέγχου, δηλαδή μια ομάδα να μην φοράει μάσκες, παρόμοια με την ομάδα που φορούσε μάσκες, για να δεις ποιες ήταν οι διαφορές. Εάν δεν έχεις ομάδα ελέγχου, πώς ξέρεις ότι υπάρχει διαφορά;

3:12- Το άλλο πράγμα είναι ότι υπήρχαν αδιευκρίνιστοι παράγοντες, όπου υπήρχαν πολλά πράγματα που συνέβαιναν ταυτόχρονα. Με ή χωρίς ομάδα ελέγχου, όπως αλλαγές κλιματισμού, διαχωρισμός, καραντίνα και κάλυψη με μάσκα, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εάν η κάλυψη με μάσκα έχει κανένα αποτέλεσμα.

3:28- Η πραγματική λύση ήταν πάντα, για 50 χρόνια, μηχανικοί έλεγχοι εξαερισμού, αραίωσης και καταστροφής, και αυτές τις λύσεις έχω εφαρμόσει στην πραγματικότητα σε σχολεία, ξεκινώντας από το 2020.

3:58- … Εάν μπορείτε να δείτε ορατή σκόνη, είναι της τάξης των 50 μικρόν … Ο ιός είναι 500 φορές μικρότερος.

[1 μικρόν (μικρόμετρο) = 1 μm = 1x10-6 m = 1 εκατομμυριοστό του μέτρου]

4:18- … το σωματίδιο Covid είναι 1.000 φορές μικρότερο από τη διατομή της ανθρώπινης τρίχας … μπορείτε να περάσετε μια ανθρώπινη τρίχα από το πλάϊ της μάσκας σας; Φυσικά μπορείτε, ειδικά κάτω από τα μάτια. Είναι ένας απίστευτος αυτοκινητόδρομος για τον ιό να έρχεται και να φεύγει.

4:49- Το επιχείρημα ελέγχου της πηγής είναι ψεύτικο. … οι ιοί, ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από τη μάσκα, αυτό είναι απλώς ανοησία. Εάν έχεις αυτόν τον σούπερ αυτοκινητόδρομο, δεν, ο ιός δεν νοιάζεται αν μπαίνει ή βγαίνει.

5:05- … Έχει υπάρξει μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με τον Covid ότι είναι σταγονίδιο. Τώρα, τα σωματίδια μπορούν να ταξινομηθούν σε δύο είδη, σταγονίδια και αερολύματα. … πάνω από το 99,9% των σωματιδίων είναι αερολύματα, μικρότερα από 5 μικρόν. Δεν είναι σταγονίδια …

5:35- … τα σταγονίδια πέφτουν στο έδαφος πολύ γρήγορα … σε λεπτά … τα αερολύματα χρειάζονται έως και 50 ημέρες για να πέσουν.

5:56- … εάν κάποιος είναι στο διάδρομο τέσσερα και άρρωστος την προηγούμενη μέρα, δεν έχετε κανέναν τρόπο να ξέρετε αν αυτά τα πράγματα είναι ακόμα εκεί ή όχι.

6:13- Επομένως, ποια είναι η λύση; Η λύση είναι το αραιώνεις με εξαερισμό, φιλτράρεται και καταστρέφεται. Πάντα ήταν η λύση. Το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας μας έδωσε αυτές τις λύσεις από την θέση της Υγιεινής Εργασιακού Περιβάλλοντος το 1950, πάνω από 70 χρόνια πριν.

6:28- Ο κόσμος μιλάει γι αυτές τις μάσκες. … Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να σφραγίσεις μια μάσκα, εξ ορισμού. Μια μάσκα που σφραγίζει είναι αναπνευστήρας. … Μπορεί να βοηθήσουν το 1% των ανθρώπων.

7:05- Υπάρχει η απαίτηση να παρέχουμε μια λύση που βοηθά το κοινό. Καλύτερα να έχει τουλάχιστον 90% αποτελεσματικότητα. Λοιπόν, πως θα αισθανόσασταν αν έμπαινα και έλεγα στους εργαζόμενους στον αμίαντο «ας σας βάλουμε μια μάσκα, μπορεί να σώσει το 1% από την αμιάντωση, αλλά το άλλο 99% θα αρρωστήσει»; Νομίζω ότι θα έχανα όλες τις άδειές μου, και παρεμπιπτόντως, οι ίνες αμιάντου είναι κατά μέσο όρο 50 φορές μεγαλύτερες από ένα σωματίδιο Covid, και έχουμε αναπνευστήρες πολύ υψηλών προδιαγραφών, PAPRs που χρησιμοποιούνται για την προστασία των εργαζομένων στον αμίαντο και είμαι πιστοποιημένος για την προστασία των εργαζομένων στον αμίαντο.

7:47- Επομένως, γιατί στον κόσμο θα δεχόσαστε μια λύση 1% όταν χρειάζεστε 90%, όταν έχουμε λύσεις όπως τον εξαερισμό, την καταστροφή και το φιλτράρισμα που καλύπτουν την απαίτηση 90% από την Υγιεινή Εργασιακού Περιβάλλοντος;

7:59- … δεν θα χρησιμοποιούσαμε καν μια N95 για εργαζόμενους στον αμίαντο. … οι περισσότερες από αυτές τις μελέτες για τις μάσκες … κυριολεκτικά κολλάνε τη μάσκα σε κούκλα ή σανίδα. Τώρα, θα κολλούσατε τη μάσκα στο πρόσωπό σας;

8:28- … Εάν (η μάσκα) είναι κολλημένη, λένε ότι έχει 46% αποτελεσματικότητα. Αλλά αν βάλεις ένα κενό, 3% αποτελεσματικότητα, και αυτός είναι ο πραγματικός κόσμος.

8:42- … στις 2 Ιαν 2022 ο Scott Gottlieb, επίτροπος FDA, αντιμετωπίζοντας το έθνος αποκάλυψε το μυστικό. Βασικά είπε ότι η μάσκα δεν λειτουργεί. … Μπορείτε να φανταστείτε ως κάποιος, ο οποίος πέρασε όλη του τη ζωή υπερασπιζόμενος τους εργαζόμενους και δοκιμές με τοξικά, και τον κόσμο, πόσο εξοργιστικό είναι να βλέπεις ανθρώπους να προτείνουν λύσεις που δεν μπορούν και δεν λειτουργούν. Το παραδέχτηκε.

9:15- Είχαμε επίσης το CDC να το παραδέχεται τελικά στις 14 Ιαν 2022. Αυτές οι μάσκες δεν είναι πολύ αποτελεσματικές, επομένως ας πάμε στις N95. … Εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες του CDC, ποια επιστήμη αλλάζει τη θέση της κατά 180 μοίρες σε δύο χρόνια, μάσκα όχι μάσκα, μάσκα όχι μάσκα; Καμμία επιστήμη δεν το κάνει αυτό.

9:43- … Έγραψα μια επιστολή 27 σελίδων στο CDC τον Φεβρουάριο διαμαρτυρόμενος για αυτό, καθώς και στον Fauci στον Λευκό Οίκο, μαζί με άλλους οκτώ συναδέλφους της Υγιεινής Εργασιακού Περιβάλλοντος. Λένε, λοιπόν, θέλουμε να βάλουμε στα παιδιά μάσκες N95 και στη συνέχεια σε συνδέουν με τους ιστότοπους των κατασκευαστών, όπου συμπεριλαμβάνεται και η εταιρεία 3M. Τι λέει η 3M για την N95 στα παιδιά; – «Δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί από παιδιά»”.

10:19- Και επίσης λένε, λοιπόν, μόλις βάλετε τη μάσκα πρέπει να αρχίσετε να ακολουθείτε το πρότυπο αναπνευστικής προστασίας, το οποίο έχει κάθε είδους απαιτήσεις. Δεν μπορείτε απλά να δώσετε σε κάποιον μια N95 και να μην φέρετε μεγάλη ευθύνη. Εάν δεν βεβαιωθείτε ότι έγινε έλεγχος και εφαρμόζει, ότι είναι ιατρικά εγκεκριμένη να φορεθεί, ότι έχουν εκπαιδευτεί για το πώς να τη φορέσουν και έχουν εκπαιδευτεί για το πώς να την αντικαταστήσουν.

10:41- … εξοπλισμός ατομικής προστασίας (PPE) … για αναπνευστική προστασία είναι οι αναπνευστήρες, επειδή μπορείτε να σφραγίσετε τους αναπνευστήρες … γιατί βρίσκονται οι αναπνευστήρες στη τελευταία θέση για έλεγχο των κινδύνων; Επειδή δεν φοριούνται σωστά … βάζεις αναπνευστήρα σε κάποιον για οκτώ ώρες την ημέρα. Θα σπάσουν το σφράγισμα. Εγγυημένο, δεν πρόκειται να φορεθεί σωστά.

11:35- Τώρα, τι γίνεται με τη ζημιά στα παιδιά … τόσο στη μελέτη όσο και στα μαθηματικά, σε ένα χρόνο, απώλεια απόδοσης πάνω από 12% έως 15% … μελέτη για παιδιά που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια Covid φορώντας μάσκες, δείχνει μια μείωση 23% στη μάθηση.

12:14- Λοιπόν, τι έκανε το CDC στις 8 Φεβρουαρίου; Πήραν τα κριτήρια για 18 χρονών, για την ανάπτυξη παιδιών, και μετακίνησαν το τέρμα. Δεν παραδέχτηκαν ότι αυτό προκάλεσε τεράστια ζημιά, είπαν εντάξει. Τα πρότυπα απόδοσης που έχετε για 24 μήνες θα τα κάνουμε για 30 μήνες. Λυπηρό.

12:38- Επίσης, το Υπουργείο Παιδείας της Αγγλίας … σημείωσε ότι το 94% των εκπαιδευτικών ανέφεραν ότι η χρήση μασκών έχει κάνει την επικοινωνία πιο δύσκολη και το 59% είπε πολύ πιο δύσκολη.

12:56- … εξέτασαν 1.226 έγγραφα σχετικά με μάσκες … 109 ποιοτικά και 49 ποσοτικά … έδειξαν 27 ανεπιθύμητες παρενέργειες … συμπεριλαμβανομένων 5 ειδικά για παιδιά.

13:18- Λοιπόν, ποια είναι η απάντηση και το συμπέρασμά μου για όλους εσάς; Παρακαλώ, θέστε το σε εφαρμογή, οι μάσκες δεν ήταν ποτέ και δεν μπορούν να είναι η λύση. Οι μηχανικοί έλεγχοι καθαρού αέρα, το φιλτράρισμα, η καταστροφή, έχουν και πάντα έχουν, θα είναι οι καλύτερες λύσεις. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε όπως είπε ο γιατρός νωρίτερα για κάποια μελλοντική πανδημία, γιατί οι σωστές λύσεις θα είναι πάντα οι μηχανικοί έλεγχοι. Έχουν υπάρξει εδώ και 80 χρόνια. Ευχαριστώ.

13:53- Ερωτήσεις – Γερουσιαστής Rivard – … είναι όλες αυτές οι πληροφορίες διαθέσιμες στο Google και έχετε έρθει σε επαφή με τα μέσα ενημέρωσης ή το Κανάλι 9 ή το Fox News για να διαδώσετε αυτές τις πληροφορίες, επειδή φαίνεται να είναι καινούργιες;

14:15- Η απάντηση είναι, δεν είναι καινούργιες. Έχω κάνει 6 εθνικές εκπομπές podcastπου είναι online. Οι παρουσιάσεις μας αυτού του υλικού ξεκινούν το 2020, αφού έκανα το σχολείο στο Οχάιο με 750 αυτιστικά παιδιά. Το υλικό που ξόδεψα σχεδόν μισό εκατομμύριο, από το δικό μου χρόνο και χρήμα δημιουργώντας ένα στούντιο και βγάζοντας 20 podcast που συνοψίζουν όλα αυτά, κάθε podcast. Κάθε μελέτη που αναφέρω έχει τη διεύθυνση URL ή τη παραπομπή στο υλικό. Είναι αλήθεια ότι περισσότερο υλικό βγαίνει με τον καιρό, αλλά το θεμέλιο, η Υγιεινή Εργασιακού Περιβάλλοντος, είναι ένα πεδίο που δεν είναι επαρκώς κατανοητό, αλλά οι θεμέλιες προϋποθέσεις της Υγιεινής Εργασιακού Περιβάλλοντος έχουν τεθεί σε ισχύ από το 1950, που είναι οι μηχανικοί έλεγχοι.

15:11- Αυτή είναι μια από τις πιο πειστικές καταθέσεις που νομίζω ότι άκουσε αυτή η Επιτροπή και Κε Petty σας ευχαριστούμε …

————————————————–

0:00- First of all, I want to thank Melissa and the Committee for the opportunity to talk. I’ve given you some handouts and I’ll rapidly go through those, but I’ll touch on the high points, because I know there’s limited time.

0:18- Again, my name is Steven Petty. I’m a Certified Industrial Hygienist, Certified Safety Professional, Professional Engineer. I’ve been working 45 years in the field of health and safety, spent my entire life trying to protect workers and the public from toxins, have sampled for anthrax, biotoxins, the whole list. I’ve been in over 400 cases named, with respect to exposure control, and exposure, and PPE (Personal Protective Equipment), and most recently I testified in the State of Kentucky and as a result of my testimony the mask mandate overturned statewide.

0:54- So let me introduce the topic of the Industrial Hygiene. Industrial Hygiene is not well understood by many. We have a lot of Physicians talking about Industrial Hygiene, it’s not their field. Industrial Hygiene is a Science and Art devoted to anticipation, recognition, evaluation and control of environmental factors and stressors that can cause you to be sick, make you feel bad or even kill you, and I’ve testified 400 times in those sort of cases.

1:19- The problem is that we have a lot of Physicians talking about things like that and they may be perfectly talented folks, but it’s not their sandbox. When I’m in trials we have a Physician that talks about the disease and I talk about exposure, and exposure control, and PPE. The last, the Physician that talked earlier, I’m here to show you that every statement he made is false.

1:43– Let me go then. There’s really three ways you can look at why mask can and cannot work, and I’m on page 3 of my handouts, the top slide. This is a plot of cases of Covid in New Hampshire with time. If you really believe that mask could work, you would expect the cases would drop with time, they do not. You can draw this plot for any State or any Country in the world. What you see is where people are indoors, more in the northern climates, the winter time disease rates go up, that’s well understood, Industrial Hygiene fact. That’s over 100 years old and you see that in this plot.

2:20- Now I want to move you on to the epidemiology and there are a lot of studies, but the bottom of page 4. Probably the one that’s most relevant is the Bundgaard study out of Denmark. They looked at 6.000 or so folks, 3.000 with masks, 3.000 without masks. They found no difference in disease rate. Similar study was done on schools in Florida. Same outcome and that’s on the bottom of page 5.

2:50- The reality is that I testified in Federal Court in Michigan about the CDC studies and showed that almost all the studies they cited, suffered from two flaws. One, they didn’t have a control group, that is a group not wearing masks as similar to a group that was wearing masks to see what the differences were. If you don’t have a control group, how do you know it makes a difference?

3:12- The other thing is there were confounding factors where there were multiple things going on at the same time. With or without a control group, like air conditioning changes, separation, quarantine, and masking, there’s no way to know whether masking has any effect at all.

3:28- The real solution has always been, for 50 years, engineering controls of ventilation, dilution, and destruction, and those solutions I’ve actually implemented in real schools, beginning in 2020. And I’ve worked with many many school districts to implement them. This isn’t about a mask or a respirator. Those are the least desirable options. It’s always about getting rid of the problem.

3:58- Now, let’s look at this issue from a micro perspective real quickly, and again I’m on the bottom of page 7. If you can see visible dust, it’s on the order of 50 microns that you may or may not mean anything. The virus is 500 times smaller than what you can see.

4:18- If you look at a cross section of a human hair, I’ve got a plot on the bottom of page 7, you see that dot. That dot is 10 times the size of a virus, it’s a micron or so. So, the Covid particle is a 1.000 times smaller than the cross section of human hair, and I ask everybody the simple question. You’re wearing your mask; can you slip a human hair by the side of your mask? Of course you can, especially below the eyes. It’s a super freeway for the virus to come and go.

4:49- The source control argument is bogus. Source control means the person wearing the mask somehow, rather those viruses can’t escape the mask, that’s just nonsense. If you’ve got this super freeway, it doesn’t, the virus doesn’t care whether it’s coming in or going out.

5:05- A couple of things that need to be talked about, real quickly. There’s been great disinformation about Covid being a droplet. Now, particles can be classified in two pins, droplets and aerosols. The data I show on page 8 shows that over 99,9% of the particles are aerosols, less than 5 microns. They’re not droplets, that’s not the problem.

5:35- The other thing that you see on the bottom is droplets fall to the ground very quickly. So, even though they’re a very small fraction they’ll fall to the ground on the order of minutes. If you look on the top of page 9 though and you look at aerosols, it takes up to 50 days for them to fall.

5:56- So these things are suspended in the air for days and days. So there’s no way you have a Covid meter on your chest or your head. The only way that you’re gonna know if somebody’s in aisle four and sick the day before, you have no way of knowing whether that stuff’s still there or not.

6:13- So, what’s the solution? The solution is dilute it with ventilation, filter it out and destroy it. It always has been the solution. The National Safety Council gave us those solutions from an Industrial Hygiene standpoint in 1950, over 70 years ago.

6:28- People talk about these masks. Why can masks not work, bottom of page 9. The problem is you cannot seal a mask, by definition. A mask that seals is a respirator. I also want to talk a little bit, they say, well, I’m now on page 11. I want to whip through this. They say, well, they might do a little bit of good. Well, that isn’t our, in Industrial Hygiene we don’t look at solutions that do a little bit of good. They might help 1% of the people.

7:05- We have a requirement that we’re going to provide a solution that helps the public. It better have at least a 90% Relative Risk Reduction. So, how would you feel if I walked in and I said to asbestos workers “let’s put you in a mask, it might save 1% of you from asbestosis, but the other 99% will get it”? I think I would lose all my licenses, and by the way, the asbestos fiber on average is 50 times larger than a Covid particle, and we have very high-end respirators, PAPRs that are used to protect asbestos workers and I’m certified in protecting asbestos workers.

7:47- So, why in the world would you take a 1% solution when you need 90%, when we have solutions like ventilation, destruction and filtration that do meet the 90% requirement from Industrial Hygiene.

7:59- The other thing you hear about all the time is on page 12, you see the top. Well, let’s move on to N95s. Was I just said we wouldn’t even use an N95 for asbestos workers. But here’s a study by Shaw et al. that shows even for an N95 where you glue it onto a board, and that’s where most of these mask studies are done, they literally glue the mask onto mannequin or a board. Now, do you glue your mask on your face?Of course not.

8:28- So, what happens when it’s not so. If it’s glued on, they say well it has 46% effectiveness. But what if you put a gap on it, 3% effectiveness, and that’s the real world.

8:42- So, about mask onto page 13, on January 2nd 2022 Scott Gottlieb, FDA Commissioner, faced the nation spilled the beans. He said basically mask don’t work.I’ve been putting real engineering controls in real schools for two years. You can imagine as somebody, who spent his whole life defending workers, and toxic poor trials, and the public, how infuriating it is to see people propose solutions that cannot and do not work. He admitted it.

9:15- We also had CDC finally admit on January 14th of 2022. Well, these masks aren’t very effective, so let’s move to N95s. So, I’ve said no, no, no, let’s move to engineering controls. If you follow the CDC guidance, I said, what science changes its position 180 degrees in two years, mask no mask, mask no mask. No science does that.

9:43- The other thing I want to point out is on the bottom of page 15, and I wrote a 27 page letter to CDC in February complaining about this, as well as to Fauci in the White House, along with eight other Industrial Hygiene folks. They say, well, we want to put children in N95s and then they link you to the manufacturer’s websites, including 3M. What does 3M say, about N95s in children? – “Not designated to be used by children”.

10:19- And also they say, well, as soon as you go to mask you’ve got to start following respiratory protection standard, which has all sorts of requirements. You can’t just hand somebody an N95 and not incur a lot of liability. If you don’t ensure that they’re fit tested, that they’re medically cleared to wear it, that they’ve been trained on how to wear it, and they’ve been trained on how to replace it.

10:41- So, on the bottom of page 16 we have Industrial Hygiene as I’ve said before, what we call the hierarchy of controls. Everybody agrees with this. The most effective hierarchy as engineering control is the least effective would be personal protective equipment or PPE, and PPE for respiratory protection is respirators, because you can seal respirators. Now, why are respirators on the bottom of the barrel for controlling hazards? Because they don’t get worn right. You put somebody in, we know this from decades of doing this, you put them, you put a respirator on somebody for eight hours a day. They’re gonna break that seal. Guaranteed, it’s not gonna get worn right. Well, the interesting thing is mask don’t even fit in the hierarchy. They’re below it. They’re not even part of it. Again, engineering controls is the solution.

11:35- Now, what about damage to children. There’s lots and lots of data on this. Beginning on page 18, curriculum associates is showing both for reading and for mathematics in one year, loss of performance upwards of 12% to 15%, depending on the grade level. And it’s worse for minorities, as you see on page 19. Brown University put a study out for kids born during Covid wearing masks, show a 23% reduction in learning.

12:14- So, what did CDC do on February 8th? They took the 18 year old criteria, for child development, and they moved the goal post. They didn’t admit that this was causing enormous damage, they said okay. The performance standards you have at 24 months we’re going to make 30 months. Sad.

12:38- Also, the England Department of Education, I’m on the bottom of 20, noted that 94% of the teachers indicated that wearing face coverings has made communication more difficult and 59% said much more difficult.

12:56- Kisielinski and their co-authors looked at 1.226 papers on masking, distilled it down to 109 qualitative and 49 quantitative, bottom page 21, and they showed 27 adverse effects they could quantitate, including 5 specifically for children.

13:18- So, what’s my answer and conclusion for all of you? Please, put this in place, masks have not ever been and cannot be a solution. Engineering controls of fresh air, filtration, destruction have and always have, will be the best solutions. We don’t have to worry as the physician said earlier about some future pandemic, because the right solutions will always be engineering controls. They have been for 80 years. Thank you.

13:53- Questions – Senator Rivard – Thank you Mr Chair and thank you for your testimony. I’m just curious, is this all this information available on Google and have you been contacted by the media or the Channel 9 or Fox News to disperse this information, because it seems to be new?

14:15- The answer is, it’s not new. I have given 6 national podcast statements that are online. Our presentations of this material, beginning in 2020, after I did the school in Ohio with 750 autistic children. The material I spent almost a half a million, of my own time and money building a studio and putting out 20 podcasts summarizing all this, each podcast. Any study I cite will have the URL or the reference to the material. It is true more material is coming out with time, but the underlying, Industrial Hygiene, it’s a field not well understood, but the underlying premises of Industrial Hygiene have been in place since 1950, which is engineering controls.

15:06- Any further questions?

15:11- This is some of the most compelling testimony that I think this committee has heard and Mr Petty we thank you. Representative Blazik., would you work with or perhaps you can just get your resume to the committee so that if we have any further questions we can reach out to you independently. Is that okay?

15:34- Absolutely, I provided it to almost 100 litigation in the US already. So I’d be glad to do that. Thank you for the time.

15:42- Yeah, thank you sir.

15:45- Thank you.

————————————————–

Σε κάποιο σημείο (9:15) παρατηρεί ο Stephen Petty ότι καμμία επιστήμη δε αλλάζει γνώμη κάθε 2 χρόνια. Οι δικοί μας ειδικοί το ξεπέρασαν αυτό αλλάζοντας γνώμη με την ταχύτητα του ήχου, ανάλογα κατά πως συμφέρει στη κυβέρνηση!!!

B6A026D7 D89B 4C9C 84D4 CE32BC34260D
Δημήτρης Μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ