Ιωάννα Παλιοσπύρου – Πόση δυναμη ψυχης εχει αυτή η γυναίκα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γυναίκα που έγινε σύμβολο δύναμης και θέλησης, έβγαλε την ειδική μάσκα που καλύπτει και προστατεύει το πρόσωπό της, αποκαλύπτοντας τα τραύματα που της προκάλεσε η αρρωστημένη επίθεση της Έφης Κακαράντζουλα, με βιτριόλι.

Γεμάτη δυναμισμό και θέληση για ζωή, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχωράει μπροστά και στέλνει ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Με αξιοπρέπεια και θάρρος, η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε ξαφνικά πρωταγωνίστρια στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, προχωράει μπροστά και αποτελεί παράδειγμα για όλους.

F2056635 2942 4BCD A835 BAB689FFC882

Μια ημέρα πριν εμφανιστεί στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» η Ιωάννα αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόσωπό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.

Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα ”την αποκάλυψη της Ιωάννας” όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε η Ιωάννα στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα θα εμφανιστεί στους «Πρωταγωνιστές» και θα μιλήσει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ