Οι τραπεζίτες λυπήθηκαν τον Πέτρο Φιλιππίδη – Πέτυχε αναστολή του πλειστηριασμού της μεζονέτας του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αν και στη φυλακή, κατάφερε να κερδίσει πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά του να σώσει τη μεζονέτα του στο Ψυχικό ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς πέτυχε την αναστολή του πλειστηριασμού της.

Το πολυτελές οίκημα θα έβγαινε στο «σφυρί» χθες, Τετάρτη 27/4, αλλά μέσω του δικηγόρου του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, πέτυχε την αναστολή της διαδικασίας, που πλέον «παγώνει» ως τον ορισμό νέας ημερομηνίας.

«Είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός για το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Θέλω να πιστεύω πως η διοίκηση της τράπεζας αυτό που παρέχει σε πάρα πολλούς δανειολήπτες, τη δυνατότητα να μην πλειστηριαστεί το ακίνητό τους, θα θέλαμε να γίνει και στον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν ζητάμε ειδική μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για όλους τους πολίτες να γίνει και για εκείνον. Γιατί, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση, το δικαστήριο έχει ξεκινήσει, στις πρώτες ημέρες τις δίκης καταρρέουν οι κατηγορίες εις βάρος του κι αυτό πρέπει να το λάβει υπ’ όψιν του και ο φορέας που κάνει τον πλειστηριασμό. Κάνω έκκληση να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην κάνουν πλειστηριασμό στο σπίτι όπου μεγάλωσε το παιδί του» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορός του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ