Η απάντηση του Γιάννη Βογιατζη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή που συγκλόνισε τον Νίκο Χατζηνικολαου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον μύθο του ελληνικού θεάτρου και ελληνικού σινεμά, Γιάννη Βογιατζή υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» σε μια απο τις πιο καλύτερες συνεντεύξεις του.

Καποια στιγμή ο κορυφαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόταση που του έκανε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να πολιτευτεί.

«Η αλήθεια δεν σώζει μόνο τους ηθοποιούς. Σώζει και τους πολιτικούς. Ήμασταν σε δεξίωση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μου έκανε πρόταση να γίνω βουλευτής. Εγώ του είπα ότι δεν μπορώ να γίνω βουλευτής γιατί ο βουλευτής θα αναγκαστεί να πει και ψέματα» ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

Και συνέχισε: «Τότε μου είπε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: “Γιατί όλοι οι πολιτικοί λένε ψέματα;”. Εγώ του απάντησα “όλοι μπορεί να λένε ψέματα εκτός από εσάς κ. Πρόεδρε” και μου λέει “Τι λες; θα σε… σφάξω”».

«Το αισθάνομαι αυτό. Όμως αν ο πολιτικός πει τελείως την αλήθεια θα ξαναβγεί βουλευτής; Αυτές οι σκέψεις μου ξαναήρθαν στο μυαλό τώρα με τον κορονοϊό. Ακούς τους αρνητές που δεν έχουν κάνει σπουδές και από μόνοι τους λένε δεν υπάρχει ο ιός. Δηλαδή φτάνει στα έγκατα της βλακείας. Παρακάτω δεν φτάνει η βλακεία» ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής.

«Ρώτησα έναν αρνητή “εσύ που μιλάς έτσι τι είσαι; Γιατρός; Λοιμωξιολόγος; Φαρμακοποιός; Έστω βιοχημικός;” Και μου απάντησε “Έχω ένα περίπτερο στην Ομόνοια”. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Δυστυχώς σε όλη την ανθρωπότητα πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι επειδή δεν τολμούν να πιστέψουν την αλήθεια” κατέληξε.

Με πληροφορίες απο το olympia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ