Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή Πρωταγωνιστες: Συγκίνησε το πανελληνιο με το κουράγιο και το θάρρος της

Στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωρακη,Πρωταγωνιστές, μιλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για δραματικές στιγμές που πέρασε μετά την επίθεση με βιτριόλι και την. απεγνωσμένη προσπάθειά της να γλιτώσει.

Άκουσα ένα θόρυβο αλλά αμυδρά νόμιζα ότι ήταν από έξω. Εγώ περίμενα το ασανσέρ. Σε κλάσματα δευτερόλεπτου ένιωσα τη βαριά μύρωδιά που έχει το προϊόν. Κάψιμο και πόνοι αφόρητοι. Βγήκα έξω κι είχε πέσει το υγρό στο μάτι μου. Ήταν όλα θολά και δεν την είδα που βγήκε. Δεν κοίταξα καθόλου που βγήκα στο δρόμο και φώναξα βοήθεια.

Στο φαρμακείο πήγα τρομαγμένη, φώναξα κι ούρλιαζα. Καίγομαι, πονάω και φώναζα Θεέ μου σώσε με. Από τα ουρλιαχτά μου τρόμαξαν κι άρχισαν να κινητοποιούνται. Ένιωθα να καίγομαι σαν να έχω πάρει φωτιά κι έβλεπα τα μαλλιά μου στο νιπτήρα. Έριξα νερό στο πρόσωπό μου κι από ότι μου είπαν οι γιατροί ήταν σωτήριο για το μάτι μου…. Ήξερα ότι είναι σίγουρα καυστικό όταν έφτασα στο νοσοκομείο… Μετά από καιρό πέρασα από το δρόμο εδώ κι ένιωσα ταχυκαρδία. Δεν μπορώ να ξέρω το σκεπτικό της αλλά θα μπορούσε να με είχε σκοτώσει. Αν είχα ανοιχτό το στόμα μου, μπορεί να μου έκαιγε τον οισοφάγο μου.

Ιωάννα σε ευχαριστούμε για αυτό που είσαι για την δύναμη ψυχής που έχεις και για τα μαθήματα που μας δίνεις καθημερινά #protagonistes

Τα πρώτα βράδια ήταν με πολύ πόνο, πολλά ερωτηματικά κι απελπισία. Προσπαθούσα να κρατηθώ στη ζωή. Ενώ είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής κι όποτε άκουγα για κάποιον ότι είτε έδωσε τέλος στη ζωή του είτε έκανε κακό στον εαυτό του, αυτόματα με θύμωνε και δεν μπορούσα να το αντιληφθώ.

Η αντίδραση της είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.
Περιποιημένη & ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια.
Υπομονή μέχρι τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της στους #protagonistes.
#Ιωάννα

Μέσα στο νοσοκομείο κατάλαβα πως κάποιοι φτάνουν στο σημείο να κάνουν κακό στον εαυτό τους και να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα σαν να βρέθηκα κι εγώ για κάποια δευτερόλεπτα σε αυτό το σημείο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το σωματικό πόνο αλλά σίγουρα σου φαίνεται λυτρωτικό.

Μόνο το γεγονός πως η Ιωάννα βρέθηκε να δίνει συνέντευξη στο σημείο που δέχτηκε επίθεση από μία ψυχοπαθή που άλλαξε για πάντα την ζωή της, δηλώνει την τεράστια δύναμή της. Πόσοι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό; Άπειρος σεβασμός απλά… #protagonistes

“Πήγαινε στο σημείο όπου έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία”

“Να μετράς τη ζωή σου με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα”

Ιωάννα παραδίδεις μαθήματα ζωής σε όλους μας!!! Σε ευχαριστούμε 🙏🏼

Θαυμάζω και αγαπώ την ομορφιά και το μεγαλείο της ψυχής σου 🤍 #protagonistes

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ