Εξαιρετική τοποθέτηση απο την Μαριαννα Τουμασατου για την πλύση εγκεφάλου των τηλεθεατών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να συμφέρει ένα κράτος να ξεχάσουμε ή να μην πολυ ασχοληθούν με το γεγονός ότι η ΔΕΗ εχει πάει πάνω το κεφάλι μου σαν κορωνα εινα δηλαδή οπότε να ασχοληθώ μόνο με την Πάτρα η οποια ειναι τραγικό γεγονός με το συζητώ εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, με ξεπερνάει όμως όλα θέλουνε να μην τα συνηθισουμε.

Γιατί οταν ασχολιόμαστε 50 ώρες τη μέρα μ αυτο το συνηθίζουμε και θελουμε την παραπάνω πληροφορία που θα βγάλει την καινούργια αδρεναλίνη που θα μας παει παραπέρα και ξαφνικά γινόμαστε βρυκόλακες χωρίς να ειναι ο στοχος κανενός φανατζομαι θεατή να βρυκολακιαζει.

Απο την άλλη μερια όμως ετσι τον κρατάμε ότι δε θυμάται δεν ξέρει πόσες πόσο πάει η κιλοβατώρα, τι έγινε με τη μικρή ΔΕΗ, τι εγινε με τη μεγαλη ΔΕΗ, ποτε μπόρεσε να σταθεί λιγο στα πόδια της και γιατί την πουλάμε και γιατί αφου εμείς βγαζαμε ενέργεια με λιγνίτη καταργήσανε τον λιγνίτη να φτιάξουμε το περιβάλλον αλλα πήραμε ενέργεια απέξω που την φτιάχνουν με λιγνίτη δηλαδή ο ελληνικός λιγνίτης κάνει κακό στο περιβάλλον ο άλλος λέει όχι τι δηλαδή.

Αυτο λίγο με ενοχλεί ότι όταν χρησιμοποιείς κάτι το οποιο είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό όπως είναι η Πάτρα για να κάνεις κουκούλωμα και σε άλλα πράγματα δεν το θεωρώ έντιμο και δεν το θέλω και έξυπνο.

Όλη η συνεντευξη της Μαριάννας Τουμασατου στο provocateur.gr

📍 “Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να συμφέρει ένα κράτος να ξεχάσουμε τι συμβαίνει με τη ΔΕΗ και να ασχολούμαστε όλη μέρα με την Πάτρα. Εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ με αυτό το γεγονός. Με ξεπερνά. Δηλώνω αδυναμία”.

📍 “Ενώ τρέχουν δικαστήρια, θα κάνουμε εμείς αστεία για βιασμούς; Ο βιασμός δεν είναι αστείο πράγμα.”

📍 “Πρέπει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που κακοποιήθηκαν. Να τους θυμίσουμε πως εκείνες είναι η αιχμή του δόρατος, αλλά το δόρυ είναι μεγάλο. Είμαστε όλοι πίσω και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε και να πούμε το αυτονόητο. Πως δεν θέλουμε να μας βιάζει κανείς. Γυναίκες, άντρες και παιδιά.”

“Δεν ανήκει κανείς σε κανέναν. Θα έρθει κάποιος να πει πως το παιδί μου του ανήκει; Τα παιδιά μας δεν ανήκουν ούτε σε εμάς.”

Η Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει στο Provocateur για τη συμπαράσταση στα θύματα του Me Too, την τηλεόραση του 2022, τις έμφυλες ανισότητες και τη Συναυλία Ειρήνης που προκάλεσε ολόκληρο debate. Με όπλο το πηγαίο χιούμορ.

Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Βάνα Κράβαρη
Βίντεο: Σταύρος Λαδικός

ΔΗΜΟΦΙΛΗ