Βρέθηκαν ίχνη ύποπτης ουσίας στη Μαλένα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 2019 η 3,5 ετών Μαλένα έφυγε από τη ζωή, με αναγραφόμενη αιτία θανάτου στην ιατροδικαστική έκθεση την «ηπατική ανεπάρκεια». Κάτι που και τότε είχε αμφισβητηθεί, αλλά κυρίως τώρα, καθώς οι εξελίξεις φαίνεται πως είναι ραγδαίες υπό το φως των νέων ερευνών για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RealNews η οποία επικαλείται αστυνομικές πηγές, στη νέα εξέταση (ακολουθήθηκε η ίδια μέθοδος με τη Τζωρτζίνα) που έγινε στα «πλακίδια» που είχαν διατηρηθεί με τα ιστολογικά και τοξικολογικά στοιχεία της Μαλένας, εντοπίστηκαν ίχνη ύποπτης χημικής ουσίας!

Μια ουσία η οποία δεν είχε καταγραφεί στις πρώτες στάνταρ τοξικολογικές εξετάσεις μετά το θάνατο του κοριτσιού, κάτι που φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα πως η συγκεκριμένη ουσία δεν συμπεριλαμβανόταν στη λίστα με τα φάρμακα που χορηγούνταν στη Μαλένα, η οποία είχε διαγνωστεί με λευχαιμία (και πέθανε αιφνιδίως παρότι ήταν επιτυχημένη η πρώτη χημειοθεραπεία)

Αυτό που απομένει είναι να καθοριστεί επακριβώς -με τη διαδικασία της ποσοτικοποίησης- και η ποσότητα αυτής της ουσίας, αλλά και το είδος της, στοιχεία τα οποία θα επιβεβαιώσουν, ή θα απορρίψουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τη RealNews, υπό έρευνα είναι και η φαρμακευτική αγωγή της Μαλένας, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν αυτή η νέα ουσία συμπεριλαμβανόταν στη λίστα.

Οι ιατροδικαστές που μίλησαν στην εφημερίδα, δήλωσαν ότι «ο τοξικολογικός έλεγχος πρέπει να γίνει, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η χορήγηση τοξικής ή αναισθητικής ουσίας και κατόπιν να επιχειρήθηκε ο ασφυκτικός θάνατος».

«Ρουφιάνος» και «λαγός της Ασφάλειας»!

Εν τω μεταξύ, σε μια άλλη αποκάλυψη, από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» αυτή τη φορά, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήριζε τον Μάνο Δασκαλάκη «ρουφιάνο», βάζοντάς τον στο στόχαστρο ως υπεύθυνο για τις διαρροές στα ΜΜΕ των λεπτομερειών της ζωής της 33χρονης, ακόμα και κατά την περίοδο πριν την προφυλάκισή της, το διάστημα δηλαδή που έλεγε πως τη στηρίζει.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Πάτρας, είχε γίνει και επεισόδιο μέσα σε δικηγορικό γραφείο, κατηγορώντας τον 30χρονο ότι όχι μόνο έδινε πληροφορίες στα ΜΜΕ, αλλά συνεργαζόταν και με την Αστυνομία εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου από το διάστημα μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα τον είχαν αποκαλέσει, εκτός από «ρουφιάνο» και «λαγό της Ασφάλειας» υπονοώντας πως είχε συμβολή στη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του!

Ανατροπή με την απιστία της Ρούλας;

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, οικογένεια και συνήγοροι, προχωρούν τώρα σε διάψευση της εξωσυζυγικής σχέσης της 33χρονης κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Μόνο όταν είχαν χωρίσει, συνέβη κάτι με άλλον άνδρα», ισχυρίζονται οι δικηγόροι, ενώ σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της προφυλακισμένης στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους είχε πει ότι όντως είχε πει στον Μάνο Δασκαλάκη ότι διατηρεί άλλη σχέση, αλλά μόνο και μόνο για να τον κάνει να ζηλέψει! Μάλιστα, όπως υποστήριζε η 33χρονη και εκείνος την είχε απατήσει πολλές φορές.

Τα συμπτώματα της κεταμίνης!

Εν τω μεταξύ μετά το έγγραφο-ντοκουμέντο από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (Ρίο), το οποίο απέδειξε πως η κεταμίνη αναγραφόταν στο διάγραμμα της Τζωρτζίνας, με σαφή δοσολογία σε περίπτωση που χρειαζόταν η χορήγησή της στο παιδί, κάτι που σημαίνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήξερε για τη συγκεκριμένη ουσία, έρχεται μια ακόμη μαρτυρία να εκθέσει και να καταρρίψει τους ισχυρισμούς άγνοιας της 33χρονης.

Η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου επεσήμανε ότι αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να μην γνώριζε και γιατί μιλούσε με ιατρικούς κυρίως όρους, αλλά και γιατί ήξερε τις ουσίες που είχαν χορηγηθεί κατά διαστήματα στο παιδί της.

Έκανε αναφορά μάλιστα και σε μια τραγική σύμπτωση. Όπως είπε η κ.Δημακοπούλου, τα όσα ανέφερε η 33χρονη ως συμπτώματα της Τζωρτζίνας όταν έφτασε στο νοσοκομείο, αναφέρονται και στην βιβλιογραφία με τα συμπτώματα της κεταμίνης!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ