29χρονο παλικαρακι κατερρευσε ξαφνικά και ξεψύχησε – Η σύζυγος του ειναι έγκυος και θα γινόταν πατέρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από την είδηση του θανάτου 29χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαθε ανακοπή καρδιάς λίγο μετά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με το LamiaReport το τραγικό συμβάν έγινε το απόγευμα της Κυριακής σε αγώνα Β’ κατηγορίας του Φθιωτικού ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Ροδίτσας – Δίβρη, στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, περίπου 15 λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα αισθάνηθηκε δυσφορία με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, όπου και κατέρρευσε.

Δίπλα του έσπευσαν ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για τνα του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον 29χρονο και με συνοδεία μηχανών της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικών έφτασε στο νοσοκομείο.

Παρά όμως τις προσπάθειες των διασωστών ο ποδοσφαιριστής κατέληξε.

Οι συμπαίκτες και οι παράγοντες του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας μιας και η σύζυγος του είναι έγκυος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ