Πακιστανοι απήγαγαν 17χρονη κοπέλα στον Κολωνό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται μία καταγγελία ανήλικης για απαγωγή και αιχμαλωσία επί τέσσερις ημέρες σε σπίτι στον Κολωνό.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Αστυνομία η οποία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός 23χρονου Πακιστανού ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για άλλο ένα.

Σε κατάσταση σοκ η 17χρονη

Χθες Σάββατο, η 17χρονη κοπέλα κατήγγειλε ότι δύο άντρες πακιστανικής καταγωγής την απήγαγαν από το δρόμο και στη συνέχεια τη μετέφαραν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κολωνού όπου την κρατούσαν παράνομα και με τη βία για τέσσερις ημέρες. Όπως κατέθεσε η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει κλοτσώντας τον έναν από τους δύο δράστες και στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο τρέχοντας και από εκεί πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου σε κατάσταση σοκ ανέφερε στους αστυνομικούς τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Η Αστυνομία μετά την καταγγελία της 17χρονης κατάφερε να εντοπίσει τους δύο άνδρες σε δρόμο στον Κολωνό. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από το θύμα, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να ξεφύγει ωστόσο οι Αρχές τον έχουν ταυτοποιήσει και αναζητείται.

Σε βάρος των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανήλικης, αντίσταση και απείθεια. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν η 17χρονη εκτός από ψυχικά κακοποιήθηκε και σωματικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ