Νεκρός μεσα στο διαμέρισμα του στα Εξαρχεια, ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλης Ντινόπουλος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτα θλιβερή και σοκαριστική αυτή η είδηση.
33 χρονών παλικάρι ήταν ο Βασίλης Ντινόπουλος, αθλητής παρκούρ, με συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις. Τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στα Εξάρχεια ο πατέρας του, ο Αργύρης Ντινόπουλος. Δεν υπάρχουν λόγια…
Δύναμη και κουράγιο…

Ο γιος του γνωστου δημοσιογράφου, Αργυρή Ντινόπουλου, Βασίλης Ντινόπουλος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στα Εξάρχεια, στην οδό Μπουμπουλίνας 15.

Το παλικαρι εντοπίστηκε όταν ο πατέρας του πήγε στο διαμέρισμα και άνοιξε την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά, αφού είχε ανησυχήσει επειδή ο γιος του δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Οι Αρχές αποδίδουν τον θάνατο σε παθολογικά αίτια ενώ δίπλα του, βρέθηκαν χάπια που έπαιρνε καθώς έπασχε από διαβήτη.

Ηταν μόλις 33 ετών, γεννημένος το 1989 και λάτρης του «παρκούρ» και είχε εκφράσει από μικρός την αγάπη του για το χόμπι αυτό, από όταν ήταν 14 ετών.

Είχε ξεκινήσει από πάρκα και παιδικές χαρές και κατέληξε να κάνει εντυπωσιακά ακροβατικά, ακόμα και σε σκεπές σπιτιών, αλλά και να λάβει διακρίσεις για τις επιδόσεις του -και να τραυματιστεί σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς πρόκειται για ριψοκίνδυνο άθλημα.

Ειχε ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, με καράτε και καποέιρα, μεταξύ άλλων ενώ  ήταν υπεύθυνος διαχείρισης χώρων (location manager), σεναριογράφος και σκηνοθέτης, και έχει δουλέψει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρούσε στο Facebook ο Βασίλης Ντινόπουλος, οι στενοί συγγενείς του και οι δικοί του φίλοι και συνεργάτες θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5/2022 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ώρα 09:30.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ