Ποιες ηλεκτρικές συσκευές τελικά καίνε το περισσσοτερο ρευμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε πανικό βρίσκονται τους τελευταίους μήνες όλα τα ελληνικά νοικοκυριά με τους ανεξήγητα υπέρογκους λογαριασμούς που φτάνουν στην πόρτα τους. Η κυβέρνηση όλο λαμβάνει μέτρα, όλο εξαγγέλλει ότι θα στηρίξει τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ωστόσο οι Έλληνες δεν βλέπουν φως στο τούνελ… Κανένα μέτρο. Καμία μέριμνα, και οι λογαριασμοί παραμένουν απλήρωτοι!

Αυτές οι συσκευές καταναλώνουν πολύ ρεύμα

Στην κορυφή βρίσκεται ο φούρνος, ο θερμοσίφωνας, το μάτι της κουζίνας αλλά και το ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα.

Αναλυτικά:

τα κλιματιστικά
η κουζίνα και τα ηλεκτρικά μάτια
το ψυγείο / ο καταψύκτης
το πιστολάκι
ο αφυγραντήρας
το πλυντήριο ρούχων / το στεγνωτήριο
οι θερμάστρες / το αερόθερμο
ο θερμοσίφωνας
ο βραστήρας
οι συσκευές σε αναμονή όπως τηλεόραση, φορτιστές

Τι μπορείτε να κάνετε;

Πριν αγοράσετε μία από τις παραπάνω ηλεκτρικές συσκευές διαβάστε την κατανάλωση ρεύματος της καθεμίας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την άσκοπη χρήση των συσκευών που καίνε πολύ ρεύμα. Μπορείτε επίσης, να αντικαταστήστε παλιές συσκευές με καινούργιες. Αν και ακούγεται κοστοβόρο, είναι μία επένδυση που αξίζει να κάνετε καθώς βλέπετε τα οφέλη της σε βάθος χρόνου.

Τέλος, για τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα που καίει περισσότερο από κάθε άλλη συσκευή, κάθε φορά που μένει για περισσότερη ώρα αναμμένος δημιουργεί φουσκωμένους λογαριασμούς. Λύστε αυτό το πρόβλημα μια και καλή με το V-timer. Το V-timer είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος χρονοδιακόπτης θερμοσίφωνα που τον σβήνει αυτόματα στον χρόνο που τον έχετε ρυθμίσει. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση το smart V-timer επιτρέπει την απομακρυσμένη διαχείριση του θερμοσίφωνα μέσω WiFi.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ