3χρονο αγγελούδι έφυγε απο τη ζωη δυο ώρες αφού μπήκε στο νοσοκομείο με πρήξιμο στον αστράγαλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η περιπέτεια υγείας ενός τρίχρονου παιδιού, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, έχοντας πρησμένο αστράγαλο. Το μικρό κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, με τους γονείς να καταθέτουν μήνυση, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ιατρικό λάθος.

Το μικρό παιδί εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο, τη Μεγάλη Τρίτη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ThessToday.gr, μέσα σε λίγες ημέρες, η κατάσταση της υγείας του κοριτσιού επιδεινώθηκε με τους γιατρούς το υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων, χωρίς να μπορούν να δώσουν απάντηση στην οικογένειά του για το τι συμβαίνει.

Μετά από τα αποτελέσματα της βιοψίας, οι γιατροί απέκλεισαν το ενδεχόμενο οξείας συστηματικής αγγειίτιδας αλλά και το εκείνο της μακράς covid, καθώς όπως αναφέρεται, το παιδί είχε αντισώματα στον οργανισμό του.

Πέθανε δύο ώρες μετά αφότου διακομίστηκε διασωληνωμένο στο «Ιπποκράτειο»

Το παιδί διακομίστηκε διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» το Σάββατο και μετά από δύο ώρες άφησε την τελευταία του πνοή. Οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση για τα αίτια θανάτου του παιδιού, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα και έντονο προβληματισμό. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, το τρίχρονο κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα.

Οι τραγικοί γονείς οι οποίοι έχασαν τα αγγελούδι τους δεν έχουν λάβει απάντηση για το τι προκάλεσε τον θάνατό του. Οι ίδιοι μάλιστα κατεθεσαν μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, καθώς υποψιάζονται ότι το παιδί τους «έσβησε» από ιατρικό λάθος.

«Φως» στα αίτια θανάτου του του μικρού κοριτσιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ