Τωρα: Αθώος ο Μένιος Φουρθιωτης για τις 200.000 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από δέκα αναβολές το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων κατέληξε σε απόφαση για την αντιδικία Μένιου Φουρθιώτη– Τζούλιας Αλεξανδράτου, με τον υπόδικο εκδότη/παρουσιαστή να αθωώνεται για την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής.

Θυμίζουμε πως η άλλοτε κολλητή και συνεργάτιδά του τον είχε κατηγορήσει ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της τον Αύγουστο του 2010.

«Αρνούμαι την κατηγορία και δεν κατανοώ το λόγο που είμαι εδώ…», είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο –υποβασταζόμενος από πατερίτσα λόγω προβλημάτων στο ισχίο- Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών, όπως ήταν και η πρόταση της Εισαγγελίας.

https://youtu.be/jFTHaKBH2Fk

«Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρότασή της στο δικαστήριο η Εισαγγελέας της έδρας και πρόσθεσε: «Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

Στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη, εκείνη επέμεινε ότι έπεσε θύμα κλοπής από τον παρουσιαστή υποστηρίζοντας πως μόνο αυτός είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, ενώ ο υπόδικος εκδότης ισχυρίστηκε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την μηνύτρια γιατί είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία, ενώ τόνισε πως δεν έμεινε ποτέ στο σπίτι της, πως δεν είχε κλειδιά και πως δεν ήξερε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ