Αποστομωτική απάντηση Φούρναρη στον αέρα του Σκαι στον Γεωργιαδη για τις αυξησεις στο ψωμι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρέμβαση και επίθεση Γεωργιάδη στον φούρναρη Μ. Σέκα- ΣΚΑΪ:
«Μην φωνάζετε γιατί ο Μητσοτάκης σας έχει στηρίξει.Να σας δώσουμε λεφτά θέλετε;»

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ: «Φωνάζω; Φωνάζω γιατί με πνίγει το δίκιο μου»!

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Δεν σας πνίγει κανένα δίκιο. Σας έχουμε στηρίξει, πόλεμο έχουμε»

ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ:
«Όπως επιδοτήσατε το ρεύμα να επιδοτήσετε και το στάρι. Το αλεύρι αυξήθηκε 100%, κανονικά έπρεπε να αυξηθεί 100% και το ψωμί».

Γ.: «Η επιδότηση του ρεύματος θα φτάσει στον φούρνο…»

Α.: «Θα… φτάσει; Για ποιον λόγο ξέφυγε η κατάσταση κ. Γεωργιάδη; Ποιος φταίει;».

Το θράσος του Άδωνι Γεωργιάδη απέναντι στους πολίτες που έχουν γονατίσει με τις εξωφρενικές αυξήσεις, είναι ανεκδιήγητο. Η κυβέρνηση επέτρεψε το τεράστιο κύμα ακρίβειας και αισχροκέρδειας να τσακίσει τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις και ζητάει και τα ρέστα από πάνω όταν οι πολίτες αντιδρούν στον εμπαιγμό και την απραξία.

Ο αρτοποιός Μιχάλης Σέκας εμφανίστηκε καλεσμένος σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και περιέγραψε έξω από τα δόντια το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φτάσει οι επαγγελματίες αλλά και οι καταναλωτές, την ώρα που η τιμή του αλευριού αυξήθηκε κατά 100%!

Ο ίδιος περιέγραψε ότι η τιμή της φρατζόλας έφτασε στο 1 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τις αυξήσεις στην τιμή του αλευριού, έπρεπε να κυμαίνεται στο 1,30. Ωστόσο αν ανεβάσει τόσο την τιμή, ο κόσμος θα αδυνατεί να αγοράσει και αυτό θα σημαίνει το κλείσιμο της επιχείρησης του. Ο αρτοποιός ζήτησε από την κυβέρνηση να επιδοτήσει του επαγγελματίες, ενώ τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ισονομία στους ελέγχους. Όπως κατήγγειλε η κυβέρνηση δεν κάνει ελέγχους σε μεγάλες επιχειρήσεις αλλά επιδίδεται σε κυνήγι των μικρών.

Κάπου σε αυτό το σημείο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν ήταν καλεσμένος, επικοινώνησε με τον αγαπημένο του ΣΚΑΙ και ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή προκειμένου να επιτεθεί στον αρτοποιό και να τον κατηγορήσει ότι λέει ψέματα για τους ελέγχους .

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον αρτοποιό με έντονο ύφος και περιφρονητικό ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να επιδοτεί και το ρεύμα και το ψωμί, με τον αρτοποιό να του απαντάει ότι αυτά είναι τα βασικά αγαθά! Μάλιστα ο υπουργός ανέβασε την ένταση της φωνής του και επιτέθηκε στον αρτοποιό: «Εσάς αυτή η κυβέρνηση δεν σας έχει στηρίξει; Αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σας έχει στηρίξει, που φωνάζετε τόση ώρα;» με τον επαγγελματία να απαντάει ότι φωνάζει επειδή τον πνίγει το δίκιο του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ