Δεν υπάρχει κράτος: Άλλαξαν όνομα στο γηροκομείο κολαστήριο και το λειτουργούν κανονικότατα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από εξουσιοδότηση των προφυλακισμένων ιδιοκτητριών του!

Η αποκάλυψη για τα όσα συνέβαιναν στο γηροκομείο κολαστήριο στα Χανιά είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όμως παρότι οι ιδιοκτήτριές του προφυλακίστηκαν, μια εξοργιστική καταγγελία έρχεται να αναδείξει πως κάτι πηγαίνει πολύ λάθος σε αυτή τη χώρα.

Έτσι σύμφωνα με την καταγγελία της δικηγόρου Μαρίας Παπαδάκη το κολαστήριο της «Αγίας Σκέπης» συνεχίζει να λειτουργεί κανονικότατα, με τις προφυλακισμένες να έχουν δώσει εξουσιοδότηση για αλλαγή του ονόματος και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση για 12 δημόσιους υπαλλήλους!

«Με νέο όνομα, κουνάει για 2η φορά κοροϊδευτικά το δάχτυλο στις οικογένειες των παθόντων αλλά και την Ελληνική Δικαιοσύνη η υπεύθυνη της εν λόγω δομής, που εξακολουθεί να τη λειτουργεί μέσα από τη φυλακή (!!!) δυνάμει πληρεξουσίου», αναφέρει η καταγγέλλουσα δικηγόρος, με το γηροκομείο να έχει αλλάξει όνομα από τις 28 Απριλίου!

Και εδώ γεννάται το μέγα ερώτημα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης και τους αρμόδιους υπαλλήλους… Υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι το γηροκομείο λειτουργεί έχοντας περίπου 25 ηλικιωμένους τρόφιμους και ενώ ερευνώνται 30 περιπτώσεις θανάτων και 8 απόπειρες θανάτωσης, με την Ασφάλεια Χανίων να εκτιμά ότι οι θάνατοι που προκάλεσαν τα μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης, είναι περισσότεροι.

Ο κυνισμός της ιδιοκτήτριας του γηροκομείου στα Χανιά: «Θα απολογηθώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει;»

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους τον εφιάλτη που ζούσαν οι ηλικιωμένοι στο γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά. Την ώρα που οι μαρτυρίες και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τη δράση των κατηγορούμενων σοκάρουν, η 67χρονη ιδιοκτήτρια της δομής προχώρησε σε μια κυνική δήλωση που προκαλεί αποτροπιασμό.

«Θα φτάσουν σε σημείο να μετράνε και τους αποθανόντες στη μονάδα και ότι θα απολογούμαι εγώ γιατί επέλεξε ο χάρος να τους πάρει, θεωρώ ότι είναι παράλογο. Φιλοξενούσα τρόφιμους που βρίσκονταν σε προθανάτιο στάδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο τούνελ”. (Φεβρουάριος του 2022).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ