Έφυγε απο τη ζωη ο Γιώργος Κασιδόκωστας, αδελφός του πρώην Δημάρχου Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε ο Γιώργος Κασιδόκωστας!

Όλοι εμείς οι συναθλητές του, που μοιραστήκαμε αγωνιστικές στιγμές μαζί του, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Κασιδόκωστα.

Ο Γιώργος Κασιδόκωστας, υπήρξε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Τμήματος Κολύμβησης του Παναθηναϊκού Α.Ο. την δεκαετία του ’50 και αρχές του ’60, με 10 πρώτες πανελλήνιες νίκες και 13 ατομικές πανελλήνιες επιδόσεις, στην κατηγορία ανδρών. Διακρίθηκε ιδιαίτερα στο αγώνισμα των 200 μ. πεταλούδας, που ήταν και ο αδιαφιλονίκητος πρωταγωνιστής. Από το 1955 μέχρι και το 1963, για 9 ολόκληρα χρόνια, κατακτούσε συνέχεια την πρώτη θέση στα 200 μ. πεταλούδας.

E1CE1297 FCBF 4A30 B9DB D94EB8FB6B3B

Υπήρξε επίσης, ο εμβληματικός αρχηγός, από το τέλος της δεκαετίας του ’50 μέχρι και το 1968 και από τους πρωτεργάτες της ίδρυσης της Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Καλό σου ταξίδι, αγαπητέ Γιώργο! Με το καλό στον Παράδεισο!

Το στιγμιότυπο της φωτογραφίας είναι από την τιμητική βράβευση της Ομάδας Υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού Α.Ο. από τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία (Δεκέμβριος 1990).
Ο Γιώργος Κασιδόκωστας, διακρίνεται στη μέση πλαισιούμενος από τους συναθλητές του (από αριστερά) Πάνο Πομόνη, Κώστα Κασιδόκωστα, Ιωακείμ Μαρσέλλο, Γιώργο Βλάχο, Ιάκωβο Παρασκευόπουλο, Πέτρο Εγωγιάννη, Πέτρο Πομόνη

Ο Γιώργος Κασιδόκωστας, έφυγε απο τη ζωη την Τετάρτη, ήταν αδελφός του πρώην Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα και υπηρξε εμπνευστής του ανδρικού τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού. Ήταν αθλητής του υγρού στίβου και πρωταθλητής Ελλάδας στα 200μ. πεταλούδας επί δεκαπέντε συνεχή χρόνια.

Η κηδεία του Γιώργου Κασιδόκωστα θα γίνει σημερα Παρασκευή 6 Μαΐου στη Βουλιαγμένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ