Συγκλονισμένο το πανελληνιο απο το τραγικο τελος της 43χρονης Αιντας που την στραγγάλισε ο σύζυγος της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, δολοφονημένη από τα χέρια του συζύγου της. Πρόκειται για την 20η γυναικοκτονία μέσα στους τελευταίους 17 μήνες. Η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η 43χρονη Αίντα βρήκε φριχτό θάνατο απο τα χέρια του ανθρώπου που αγάπησε και έκανε μαζί του δύο παιδιά.

oikogeneia kavala3

Ο 55χρονος ο οποίος ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του, την στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο της, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του και να δώσει τέλος στη ζωή του.

farmakopoios

Το ζευγάρι με καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα είχε δύο παιδιά ηλικίας 10 και 6 ετών, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονες προστριβές ανάμεσά τους και η 43χρονη ήθελε να πάρει διαζύγιο.

ginaikoktonia 4

Ο 55χρονος ωστόσο αποφάσισε να σκοτώσει την γυναίκα του, και να αφήσει ορφανά από μητέρα τα δυο τους αγοράκια.

farmakopoios 2

Σύμφωνα με το kavalapost.gr, o δράστης αφού στραγγάλισε την 43χρονη, στη συνέχεια προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Στη συνέχεια επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, όμως στις 00:30  κάλεσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού Α.Τ. και είπε: «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

φαρ

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας οι οποίο βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, πάνω σε ένα ράντζο, στο οποίο ξεκουραζόταν όταν έπρεπε να μείνει στο φαρμακείο.

nekri gynaikoktonia

Ο δράστης φέρεται ότι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς φρουρούμενος.

«Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο»

Την ίδια ώρα, προκαλεί ρίγη συγκίνησης η ανάρτηση της υπαλλήλου της 43χρονης φαρμακοποιού:

«Γιατί; Σε μια στιγμή να τελειώνουν όλα… Γιατί τόσος πόνος; Τα παιδάκια σου ακριβώς ίδια ηλικία με τα δικά μου.
Ποιος να τα εξηγήσει το γιατί; Δεν υπάρχει.
Μόνο πόνος. Τόσος πόνος.
Καλό παράδεισο Αίντα!!! Δεν πιστεύω αυτό που γράφω.
Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο … Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΌΣΟ ΆΔΙΚΑ.
Καλό ταξίδι αγαπημένη…» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό η υπάλληλος.

σδφσδ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος διατηρούσε χαμηλό προφίλ και έδινε δικαιώματα. Ο ίδιος εργαζόταν σε φαρμακευτική εταιρεία στο παρελθόν, ενώ το τελευταίο διάστημα ήταν  σύμβουλος ακινήτων.

μμμ 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ