Λύγισε ακόμη και ο Ευαγγελατος με το ρεπορτάζ για τον ξυλοδαρμό ενος δίχρονου παιδιού απο τον σύντροφο της μητέρας του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες που δεν αντέχει κανείς να αντικρίσει. Ένα αγοράκι μόλις δύο ετών με πρησμένο από μπουνιές και κλωτσιές σε όλο το κορμάκι του. Ένα παιδί που παραλίγο να αφήσει την τελευταία του πνοή μετά από την άγρια κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο δράστης ξέσπασε πάνω του όλη την οργή του και το χτύπησε με απίστευτη μανία. Στη συνέχεια πέταξε το παιδί πάνω σε ένα ξύλινο τραπεζάκι και αφού το κούρεψε, το εγκατέλειψε σχεδόν λιπόθυμο από το άγριο ξύλο και έφυγε από το σπίτι. Και όλα αυτά, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, επειδή το δίχρονο αγοράκι του έσκισε ένα ακριβό βιβλίο.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης που παρέλαβαν το παιδί σε αυτή την κατάσταση, δεν μπορούσαν να διανοηθούν το μαρτύριο που υπέστη.

Κυκλοφορεί ελεύθερος πριν το εφετείο

Ο άντρας που «σκότωσε» στο ξύλο το αγοράκι, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη το 2018, για το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης. Μόλις μετά από δύο χρόνια αποφυλακίστηκε επειδή έδειξε καλή διαγωγή στις φυλακές και εδώ και δύο χρόνια κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος, πριν καν γίνει το εφετείο.

Σύμφωνα με το Live News, το μικρό αγοράκι σήμερα είναι 8 ετών και ζει μαζί με την μητέρα και τον αδελφό του στο εξωτερικό. Η οικογένειά του έδωσε μεγάλο αγώνα για να μπορεί ο μικρός Γρηγόρης να χαμογελάει ξανά χωρίς φόβο και μνήμες από τον εφιάλτηςπου έζησε εκείνη τη μέρα μέσα στο σπίτι του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ