Σάλος με τον Οικονομου στον αέρα της εκπομπης του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega: Το πολύ 30% πάνω το ρευμα τον Ιούλιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βρήκε στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Οικονομου και αντί να τα κανει καλύτερα τα πράγματα τα έκανε χειρότερα:

Η παρέμβαση που κάναμε είναι σε πολλά επίπεδα, από το ότι επιστρέφει χρήματα στους καταναλωτές, μέχρι να γίνεται μια παρέμβαση τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική τιμή και να οδηγεί σε μεγάλες μειώσεις των αυξήσεων που έχουμε στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, οριζόντια για όλους.

Απο τον Ιούλιο και μετά, με την παρέμβασή μας, αποσυνδέουμε την τιμή του ρεύματος από την τιμή του φυσικού αεριού. Το αποτέλεσμα είναι 70 – 90% μικρότερες αυξήσεις σε σχέση με αυτές που πληρώναμε πριν την εφαρμογή των μέτρων, με το σημαντικό να είναι ότι μιλάμε οριζόντια, για όλους τους καταναλωτές είτε είναι νοικοκυριά, είτε επιχειρήσεις, είτε αγρότες.

Είπε ο Οικονόμου στον Ευαγγελάτο πως το ρεύμα από τον Ιούλιο θα είναι “το πολύ 30% πάνω” σε σχέση με πέρυσι. (Βάλε και άλλες σοκολάτες, κυρ Στέφανε!)

Δηλαδή μια μέρα μετά το διάγγελμα Κούλη λένε ξεδιάντροπα πως Μαϊο και Ιούνιο θα συνεχιστεί κανονικά η κλοπή

Με τα ληφθέντα μέτρα η κυβέρνηση εκλογικεύει σε πολύ μεγάλο ποσοστό και περιορίζει το ποσοστό των ανατιμήσεων αναστέλλοντας τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Τα μέτρα αφορούν τον Ιούλιο και μετά, για μεγάλο χρονικό ορίζοντα και για όλους τους καταναλωτές.

Είπε ο Οικονόμου στον Ευαγγελάτο πως το ρεύμα από τον Ιούλιο θα είναι “το πολύ 30% πάνω” σε σχέση με πέρυσι…

Πέρσι το καλοκαίρι ο Σκρεκας είχε μιλήσει για αύξηση ένα με δύο ευρώ το μήνα και ξέρουμε τι επακολούθησε

Για τον Μάιο και τον Ιούνιο, από τις 300 κιλοβατώρες και πάνω θα έχουμε οριζόντια 50% επιδότηση της αύξησης και για την κύρια κατοικία, 80% για μεγάλες επιχειρήσεις και 60% για τις μικρότερες».

Η κυβέρνηση με το μέτρο των αναδρομικών επιστροφών αποκαθιστά μια αδικία όπου οι μεγαλύτερες καταναλώσεις είχαν υπέρμετρες αυξήσεις. Σε αυτούς τους καταναλωτές θα δοθεί αναδρομικά πίσω το 60% της επιβάρυνσης που είχαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ