Ανατροπές στην Ελληνική Αστυνομία: Απομακρύνονται οι επικεφαλής από τα τμήματα Ανθρωποκτονιών και Εκβιαστών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναμένεται να μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, αλλά και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών.

Μιλαμε για δύο τμήματα της Ασφάλειας Αττικής που έχουν ασχοληθεί με υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνωμή. Το Τμήμα Εκβιαστών έχει ασχοληθεί με υποθέσεις απαγωγών, ενώ το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με εγκλήματα, όπως τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, αλλά και την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες με εντολή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, μετακινούνται τρεις αξιωματικοί νευραλγικών υπηρεσιών της Ασφάλειας Αττικής.

Μεταξύ των τριών αξιωματικών που θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, είναι και ο επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, οποίος έχει χειριστεί την υπόθεση της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ο διοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο υποδιοικητής και ο επικεφαλής του τμήματος Εκβιαστών μετακινούνται εκτός ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πηγές, θα μετακινηθούν στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ