Νεκρός ο Mike Hagerty, ο επιστάτης απο την σειρά Τα Φιλαράκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφυγε από τη ζωή, την Πέμπτη 5 Μαΐου, σε ηλικία 67 ετών, ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, Mike Hagerty, γνωστός και στην Ελλάδα απο την συμμετοχή του στην κορυφαία σειρά, Τα Φιλαράκια στον ρόλο του Τριγκερ, του επιστάτη διαχειριστή της πολυκατοικιας όπου έμεναν οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Οι συνθήκες θανάτου του ηθοποιού δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, με τον Mike Hagerty να αφήνει την τελευταία του πνοή στο Λος Αντζελες.

Ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, όπως: «Boston Legal,» «Brooklyn Nine-Nine,» «Cheers,» «Community,» «CSI,» «Curb Your Enthusiasm,» «Entourage,» «ER,» «Ghost Whisperer,» «Glee,» Την τραγική είδηση έκανε γνωστή η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Somebody, Somewhere», Bridget Everett.

«Με μεγάλη λύπη, η οικογένεια του Mike Hagerty ανακοίνωσε τον θάνατό του. Η αγάπη του για την οικογένειά του και τον τόπο καταγωγής του, το Σικάγο, ήταν οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ζωής του. Ήταν ένας αφοσιωμένος σύζυγος και αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Μέρι Κάθριν, την αδερφή του Μέρι Αν Χάγκερτι και τη σύζυγό της Κάθλιν Ο’ Ρουρκ και την κόρη τους Μεγκ. Θα τους λείψει πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ