Σοκαρισμένοι οι τηλεθεατές του Survivor: Πέταξαν τον Κατσαούνη έξω απο το παιχνίδι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκπληκτοι οι τηλεθεατες του survivor ειδαν την παραγωγή του παιχνιδιού να πετάει έξω τον ΓιώργοΚατσαούνη. Ο παιχτης ξεκίνησε να καβγαδίζει σε έντονο βαθμό με τον Τάκη Καραγκούνια και στη συνέχεια, κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του χτυπώντας τον κι αφήνοντας άφωνους τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού.

Η συμπεριφορά του Κατσαούνη που  δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητη από την παραγωγή εγινε αιτία να  αποβλήθει προσωρινά από το Survivor, όπως ορίζουν άλλωστε οι κανόνες του ριάλιτι. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, αν θα θελήσει να επιστρέψει και κυρίως αν ειναι ένα ακόμη διαφημιστικο κόλπο της παραγωγής για να κεντρίσει τι ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ο καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην καλύβα, όταν ο Τάκης Καραγκούνιας ρωτούσε επίμονα αν έχει πάρει κάποιος τα παπούτσια του. Όταν έλαβε αρνητικές απαντήσεις από τους συμπαίκτες του, είπε “όποιος τα έχει πάρει, του γ@μ… το σπίτι”, προκαλώντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Κατσαούνη που του ζήτησε να μη βάζει στο στόμα του σπίτια. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και ο Κατσαούνης σηκώθηκε και χτύπησε τον Καραγκούνια. Οι υπόλοιποι παίκτες προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τους δύο άντρες, δίχως αποτέλεσμα.

Τα σχόλια των τηλεθεατών στο διαδίκτυο.

Ο Κατσαουνης έπρεπε να έχει αποβληθεί τον πρώτο μήνα αλλά ποτέ δεν είναι αργά #survivorGR

#survivorgr ο Κατσαούνης σαν αποδιοπομπαίος τράγος θα τιμωρηθεί (ΚΑΙ ΔΙΚΑΊΩΣ) για κάτι που έκανε και ο 30 χρόνια καριέρα και τότε δεν άνοιξε ρουθούνι. Αντιθέτως μπήκε YouTube με καφεδάκι και η παραγωγαρα τον κέρασε και λουκουμάδες στο κουίζ.
Και μετά απορούν γιατί τον λέμε βύσμα.

Ο Κατσαούνης ν’ αποβληθεί κ ορθώς για τραμπουκισμους!
Γι αυτό το παπΑρη όμως η παραγωγή εκανε τα στραβά μάτια #survivorGR #αποβολη_Σοιλεδη

Ο Κατσαουνης ο έξυπνος έκρυψε τα παπουτσια του ημιτρελου (πιθανως κατόπιν διαταγής..) ο ημίτρελος είπε ότι οποίος του τα πηρε του Γ… Το σπίτι. Ο σκατόβλαχος θίχτηκε ( γιατί αυτός το έκανε) κ του έριξε μάπες..!! Ότι να ναι!!#survivorGR

Αν ο Κατσαούνης φάει αποβολή, πιστεύετε ότι πρέπει να φάει αποβολή και η Βρισηίδα;
#survivorGR

ΔΗΜΟΦΙΛΗ