Οδηγός σε Αμόκ σκότωσε τον γνωστό απο την τηλεοραση, Τάσο Σαρμπάνη μαζί έναν αλλο 77χρονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς έχει συγκλονίσει η υπόθεση θανάτου δύο ηλικιωμένων, όταν όχημα τους παρέσυρε εχθές το βράδυ, με τον οδηγό να είναι σε αμόκ και να εμβολίζει ακόμη και περιπολικό.

O οδηγός του αυτοκινήτου, παρέσυρε μια μηχανή και έσυρε τον αναβάτη για τουλάχιστον 200 μέτρα, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο αναβάτη για περίπου 150 μέτρα.

Ο 52χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η σύγκρουση έγινε αντιληπτή από πολίτες που ενημέρωσαν τις Αρχές και στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρει το spartanews.gr, οι αστυνομικοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό. Μάλιστα ένας πολίτης χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Για το σοκαριστικό τροχαίο μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος, σημειώνοντας ότι ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. «Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους. Πληροφορίες του notospress.gr αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 52χρονος οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται.

Τα θύματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

29A2EE01 D2BE 4A72 9FE7 36FF20D939B8

7D7A1A69 AB79 4C32 8FF5 55F72146B795

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ