Σόκαρε το πανελληνιο ο δραστης του τροχαίου στη Μονεμβασιά που σκότωσε δυο ανθρώπους: Δεν έγινε και τίποτα – Δεν τούς είδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκαρισμένο το πανελληνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις του τροχαίου στη Μονεμβασιά που στοίχισε τη ζωη σε δυο ανθρώπους. Ο δραστης τους σκότωσε ενώ οδηγούσε σαν παλαβός και οταν κατάφεραν να τιν μαζέψουν απλώς ανέφερε με απάθεια ότι πάτησε και σκότωσε τους δύο ανθρωπους χωρίς να το πάρει χαμπάρι!

Συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων αλλα και οι κάτοικοι της περιοχής απο την αντίδραση του δράστη που πέταξε ένα: Δεν κατάλαβα τίποτα, Δεν έγινε και τίποτα!Δεν κατάλαβα τίποτα.

Για τουλάχιστον 20 λεπτά, βρισκόταν σε ένα «δολοφονικό αμόκ», με την αστυνομία και τους κατοίκους της Μονεμβασιάς, να προσπαθούν μάταια να βάλουν τέλος στο ανεξήγητο ξέσπασμα του. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, στη Σπάρτη.

Μπήκε ανάποδα στο δρόμο με το αγροτικό που οδηγούσε, «καρφώθηκε» πάνω σε διερχόμενη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε για δεκάδες μέτρα τον συνεπιβάτη της και δέκα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο σημείο και έδωσε με το όχημα τη «χαριστική» βολή στον οδηγό της μηχανής, τον οποίο χτύπησε ξανά την ώρα που περίμενε το ασθενοφόρο στην άκρη του δρόμου. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων και καταχρήσεων, όμως αναμένεται να ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τις αρχές.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο δράστης εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο σημείο στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στη χαμηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα στην οποία ήταν οι δύο φίλοι, ηλικίας 77 ετών. Αφού έριξε τα θύματά του από τη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε τον πρώτο άνδρα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου για περισσότερο από 200 μέτρα, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Ήθελε να τους αποτελειώσει!

Δεν όμως είναι μόνο ότι έπεσε με ταχύτητα στο μηχανάκι πάνω στο οποίο ήταν οι δύο 77χροι φίλοι. Είναι και ότι ο δράστης σύμφωνα με τους μάρτυρες, γύρισε άλλες δύο φορές στο σημείο για να τους αποτελειώσει! Μάλιστα ο ένας από τους δύο ζούσε όταν δέχθηκε ξανά το δολοφονικό χτύπημα του οδηγού που έμοιαζε να είναι σε αμόκ! «Ήταν ζωντανός. Έσπασε το πόδι του και είχε πάει ένας γιατρός εδώ που έχουμε και οι περίοικοι και του είχαν βάλει ένα μαξιλάρι να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Τον βάζει στο σασί από κάτω και τον σέρνει ένα σημείο στη Μονεμβάσια, τον σκοτώνει, φεύγει από τη Μονεμβάσια, βγαίνει έξω και επιστρέφει σε δέκα λεπτά» περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Σταύρος Χριστάκος.

Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου. «Ήταν λες και είχε γίνει πόλεμος στην Μονεμβασιά» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ