Σάλος με την επίθεση του Μακη Τριανταφυλλοπουλου στον Νικο Δενδια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μια πρωτοφανή ανάρτηση του ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος αναφερει:

Μέχρι και μαϊμού Επιμελητήριο ίδρυσαν οι διπλωμάτες μας στο Τόκιο για να ιδιοποιούνται τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου! Έφαγαν το «γιαούρτι» και τις εισπράξεις απο τη διαφημιση της Ολυμπιάδας με τα χάδια και τις ευλογίες του Δένδια! Σε λίγο στη «Ζούγκλα». Δοξάστε τους «έντιμους»!

Ενώ σε άρθρο του zougla.gr διαβάζουμε:

Η απάτη του Έλληνα πρέσβη μας στο Τόκιο φαίνεται ότι έγινε με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Τι κι αν ο Έλληνας πρέσβης κατασκεύασε τον Απρίλιο του 2018 πλαστό πιστοποιητικό «Αυθεντικότητας Ελληνικού Γιαουρτιού» το οποίο παρέδωσε σε ιαπωνική γαλακτοβιομηχανία χωρίς να ενημερώσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, χωρίς να λάβει άδεια από το Υπουργείο Εξωτερικών, παρακάμπτοντας ακόμα και τον ΕΦΕΤ… Τι κι αν η Ελλάδα και οι ελληνικές γαλακτοβιομηχανίες ζημιώθηκαν με την πράξη αυτή, κάποιοι βγήκαν κερδισμένοι και πιο πλούσιοι με την «κομπίνα» αυτή.

Σίγουρα όμως ο Έλληνας πρέσβης δεν έκανε δώρο στην ιαπωνική γαλακτοβιομηχανία την «ψεύτικη» πιστοποίηση και με κάποιον τρόπο ανταμείφθηκε από την ιαπωνική εταιρεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα λεφτά πέρασαν κάτω από το τραπέζι.

Έτσι, τον Μάιο του 2016 ίδρυσαν ένα «εικονικό» Επιμελητήριο. Ουδέποτε υπήρξε αίτηση ιδρύσεώς του, αλλά μόνο αίτημα έγκρισης για τη χρήση επωνυμίας προς τις ιαπωνικές αρχές που φέρει και τη λέξη «Επιμελητήριο», η οποία χορηγείται σε ήδη ιδρυμένα σε άλλη χώρα εκτός Ιαπωνίας «Επιμελητήρια».

Ο τότε πρέσβης κ. Καρατσώλης συνέδραμε παρανόμως στην υποτιθέμενη ίδρυση του ως άνω Επιμελητηρίου παρότι ο νόμος δεν προβλέπει αρμοδιότητα της πρεσβείας σε θέματα ίδρυσης Επιμελητηρίων -που αποτελεί καθ’ ύλην αρμοδιότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Εμπορίου)-, με προσωπική επιστολή του η οποία δεν φέρει αριθμό πρωτοκόλλου, και άρα πρόκειται για ανυπόστατο έγγραφο χωρίς έγκριση και εν αγνοία της Υπηρεσίας.

Ο τότε πρέσβης Καρατσώλης απέκρυψε από τις ιαπωνικές αρχές ότι νομίμως υφίσταται ήδη Ελληνο-Ιαπωνικό Επιμελητήριο το οποίο έχει εγκριθεί από το αρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης και ως εκ τούτου οποιαδήποτε χρήση του όρου αυτού στην αλλοδαπή κατόπιν εγκρίσεως από την ελληνική διπλωματική αρχή είναι παράνομη. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ