Συγκλόνισε το Πανελλήνιο: Το τραγικο τελος του Καζαντζίδη της Σπαρτης, Τάσου Σαρμπάνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς, μετά από το στυγερό έγκλημα μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής, όπου ένας 52χρονος οδηγός σε κατάσταση αμόκ, παρέσυρε και χτύπησε εσκεμμένα, με απίστευτη μανία δύο 70χρονους φίλους που επέβαιναν σε μηχανάκι.

Ο 52χρονος πέρασε ξανά και ξανάπάνω από τα αιμόφυρτα σώματά τους προκειμένου να τους αποτελειώσει, ενώ όταν κατέβηκε από το όχημά του με απερίγραπτη ψυχραιμία υποστήριξε ότι «δεν έγινε και τίποτα».

sdfds 1

Θύματα της διαστροφής του ήταν ο Νικήτας ∆εμμέλος και ο τραγουδιστής Τάσος Σαρμπάνη, γνωστός στην περιοχή και ως «Καζαντζίδης της Σπάρτης».

Με σπασμένη φωνή, η κόρη του 70χρονου τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή T-live, τονίζοντας ότι ο πατέρας της ήταν ένας ήρεμος άνθρωπος που δεν είχε καμία αντιπαράθεση με κανέναν.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Δεν το λέω επειδή είμαι κόρη του, είναι γεγονός. Ήταν πολύ άδικο. Αγαπούσε πολύ το τραγούδι, ήταν τραγουδιστής και μέχρι τώρα ασχολούνταν. Τι να πω… Έφυγε ένας καλός άνθρωπος. Τι διένεξη να είχε; Με κανέναν δεν είχε τίποτα. Ήταν ένας αγαθός ανθρωπάκος. Με ενημέρωσε ο αδελφός του και θείος μου. Είχα μιλήσει 20 λεπτά πιο πριν μαζί του. Μου είπε ότι δε μπορεί να μου μιλήσει γιατί έγινε αυτό κι αυτό. Είναι απανωτά τα σοκ. Είναι το σοκ της απώλειας, αλλά και το σοκ του πώς έγινε» ανέφερε στην εκπομπή.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε, ο θείος της ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό, την κάλεσε στο τηλέφωνο: «Εκείνη την ώρα που με πήρε, ήταν σε εξέλιξη. Τα άκουσα από το τηλέφωνο. Τον είχε παρασύρει και δεν ξέραμε που τον έχει πάει. Έτρωγε με τον αδελφό του στην πλατεία και πήγαινε στο σπίτι με έναν φίλο του. Ήταν κοντά στο σπίτι. Μπορεί να ήταν σταματημένο το μηχανάκι. Στο τελευταίο τηλέφωνο μου έλεγε οικογενειακά. Μου έρχονται στο μυαλό όλα από εκείνον» είπε η κόρη του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ