Εντυπωσιάζει το υψηλό ποσοστό του Πασοκ στις εσωκομματικές εκλογες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χθες 179.005 πολίτες από όλη τη χώρα συμμετείχαν δυναμικά στις εκλογές για την επιλογή του ονόματος της Παράταξής μας, των μελών τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών αλλά και των αντιπροσώπων για το συνέδριό μας, καθορίζοντας έτσι την πορεία του Κόμματος, το παρόν και το μέλλον της Παράταξης.

Συντριπτικό το 90+ % των 176.000 (!!!) του ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν για brand name το «ΠΑΣΟΚ» Διότι η αλλαγή ονόματος στο κόμμα , ήταν εντελώς λάθος απόφαση. Back to the future λοιπόν….

Ψηφίζουν στο ΠΑΣΟΚ για το αν θέλουν οι πασοκοι να μετονομαστεί το ΠΑΣΟΚ που μετονομάστηκε λόγω χρεών σε ΚΙΝΑΛ και πάλι σε ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως το αντίστοιχο χρέος του ΠΑΣΟΚ. Καταλάβατε;

Το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καταγράφει ποσοστό 95%, με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης που ταυτίστηκε με αγώνες και διεκδικήσεις, να συμπορεύονται πλέον με τη φωνή των νεότερων γενιών, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον και περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

Παει και ο Κώστας, τωρα όλες οι ελπίδες μας εναποτίθενται μόνο στο Πασοκ. #Γκουσγκουνης

Μπαίνουν πλέον οι βάσεις για νέες διεκδικήσεις έχοντας μπροστά μας κρίσιμους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Το εγχείρημα της αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης της παράταξής μας που ξεκίνησε εδώ και ένα εξάμηνο έκανε το πρώτο μεγάλο και σταθερό του βήμα.

Ξυπνάς φτιάχνεις καφέ ανοίγεις τηλεόραση επέστρεψε ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ λέει και αναρωτιέμαι πόσο κοιμήθηκα ρε φίλε

Καλημέρα κόσμε και υπόκοσμε ☕

θα μας πει κανένας πασοκος ποιος ο λόγος που από ΠΑΣΟΚ έγιναν Ελιά και μετά Δημοκρατική Συμπαράταξη και μετά Κίνημα Αλλαγής για να ξαναγίνουν ΠΑΣΟΚ;

Πηγαν 170 χιλιάδες άτομα να αποφασισουν με ποιο όνομα το ΠΑΣΟΚ θα διαγράψει τα χρέη του και θα μας φορτώσει νέο φέσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ