Τραγικο τελος για ανήμπορο σκυλάκι που έπεσε σε ακάλυπτη δεξαμενη με πίσσα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγικο τελος είχε ένα σκυλάκι την Κυριακή 8 Μαΐου, που έπεσε σε αφύλακτη δεξαμενή με πίσσα και παρά τις προσπάθειες των φιλόζωων το ζώο κατέληξε.

Το σκυλί εντόπισε ο Κωνσταντίνος Παπαθεοφίλου και η Δήμητρα Παπαδήμου η οποία εξήγησε στο www.zoosos.gr πως το αδερφάκι του στεκόταν ανήσυχο κοντά στη δεξαμενή και έτσι βρήκαν το σκυλί παγιδευμένο στην πίσσα σ’ αυτήν τη δεξαμενή που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού Φωλιά Ροδόπης.

Αυτές οι δεξαμενές στην επιφάνεια τους έχουν ένα στρώμα από άμμο και είναι κυριολεκτικά παγίδες θανάτου για τα ζώα και τα παιδιά.

Η κα Παπαδήμου μας τόνισε τα εξής: «Κουτάβι έχασε εχθές την ζωή του, έπεσε σε μια αφύλακτη δεξαμενή με πίσσα, οι δεξαμενές είναι επάνω σε δρόμο αφύλακτες, να σημειώσω ότι στην περιοχή έχει πολλά αδέσποτα ζώα και μαντριά που βγαίνουν τα πρόβατα στο συγκεκριμένο μέρος για να φάνε, ενημερώσαμε το ΑΤ Κομοτηνής και μας είπαν ότι θα στείλουν έγγραφο στο Δήμο για να τις απομακρύνει, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες οι δεξαμενές είναι παγίδα θανάτου, όχι μόνο για τα ζώα αλλά και για τα παιδιά αφού το χωριό απέχει 200 μέτρα από το συμβάν, οι δεξαμενές σε ξεγελούν γιατί μοιάζει να είναι γεμάτες άμμο αλλά δυστυχώς είναι γεμάτες πίσσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ