Σκεψεις να κάνουν ακόμη και ταινία στην Αμερική το θεαματικό 95% του Πασοκ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγκοσμιο θαυμασμό προκαλει το 95% που συγκέντρωσε στις εσωκομματικές εκλογες του Πασοκ, το Πασοκ. Τέτοιο ποσοστό σε κομμα δυτικής δημοκρατικής χώρας δεν εχει εμφανιστεί άλλη φορά ενώ πολλοί  υποστηρίζουν οτι εχει ξεπεράσει και τα ποσοστά αποτελεσμάτων σε απολυταρχικά καθεστώτα με πρωτο παράδειγμα την Βόρεια Κορεα οπου ακόμη κι εκει το 95% αποτελεί άπιαστο όνειρο για αποτέλεσμα εκλογών.

#ΠΑΣΟΚ και στη #Eurovision  στέλνουμε το δικό μας πολιτικό μήνυμα ότι ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά !!
ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια !!

https://twitter.com/gria_markatoy/status/1523788101503827968?s=21&t=YloUqZvQGLOjyThRYW3kTw

Το Πασοκ λοιπόν οχι μόνο αλλάζει και ξαναγίνεται Πασοκ οπως ήταν πριν αλλα το κανει και με θεαματικό τροπο, που δείχνει και την δυναμική που εχει αναπτύξει στην Ελληνική κοινωνία, υποστηρίζουν απο το περιβάλλον του αρχηγού του, Νίκου Ανδρουλακη.

Χθες 179.005 πολίτες από όλη τη χώρα συμμετείχαν δυναμικά στις εκλογές για την επιλογή του ονόματος της Παράταξής μας, των μελών τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών αλλά και των αντιπροσώπων για το συνέδριό μας, καθορίζοντας έτσι την πορεία του Κόμματος, το παρόν και το μέλλον της Παράταξης.

Το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής καταγράφει ποσοστό 95%, με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης που ταυτίστηκε με αγώνες και διεκδικήσεις, να συμπορεύονται πλέον με τη φωνή των νεότερων γενιών, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον και περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

Μπαίνουν πλέον οι βάσεις για νέες διεκδικήσεις έχοντας μπροστά μας κρίσιμους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες. Το εγχείρημα της αυτοοργάνωσης και ανασυγκρότησης της παράταξής μας που ξεκίνησε εδώ και ένα εξάμηνο έκανε το πρώτο μεγάλο και σταθερό του βήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ