Φρίκη με συγγενή-τέρας που κακοποιούσε 9χρονο αγοράκι στην Κρήτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη μία φορά αναστατώνει την Κρήτη μια πολύ σοβαρή καταγγελία που ερευνούν εδώ και λίγες μέρες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, για ασέλγεια εις βάρος ενός αγοριού μόλις 9 ετών, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, και μάλιστα από στενό συγγενικό του πρόσωπο.

Η υπόθεση άρχισε να βλέπει το φως της δημοσιότητας τη στιγμή που οι γονείς του παιδιού πέρασαν το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του συγγενούς τους, για τον οποίο δεν φαντάζονταν ποτέ ότι θα μπορούσε να τους βλάψει. Οπως αποκάλυψαν στους αστυνομικούς, άρχισαν να έχουν υποψίες ότι κάτι είχε συμβεί στο αγγελούδι τους, όταν άρχισε να τους κάνει ερωτήσεις με σεξουαλικό περιεχόμενο που αφορούσαν πράξεις που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει, λόγω της μικρής ηλικίας του. Παράλληλα, παρατήρησαν ότι άλλαξε η συμπεριφορά του, καθώς άρχισε να μην προσέχει τον εαυτό του, όπως έκανε πριν, να μην ενδιαφέρεται για τα μαθήματά του και να μην απολαμβάνει τις δραστηριότητές που του άρεσαν.

Εκτός από όσα διαπίστωσαν παρατηρώντας τη συμπεριφορά του παιδιού, οι γονείς έχουν στα χέρια τους και σοκαριστικά συμπεράσματα από την ιατρική γνωμάτευση ενός παιδοψυχολόγου, ειδικού σε θέματα κακοποίησης, με τον οποίο έκανε συνεδρίες το παιδί. Οπως ανέφεραν οι γονείς, ζήτησαν τη βοήθεια του ειδικού, καθώς ήθελαν να είναι σίγουροι προτού προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους.

Πηγές αναφέρουν ότι ο παιδοψυχολόγος στην έκθεσή του αναφέρει λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα, καθώς το παιδί φέρεται ότι του περιέγραφε λεπτομέρειες για σεξουαλικές πράξεις που δεν θα έπρεπε να γνωρίζει. Ο ειδικός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 9χρονος έχει πέσει θύμα σεξουαλικής αποπλάνησης και ότι έχει παρακολουθήσει πορνογραφικό υλικό, κυρίως με άνδρες!

Ο μικρός μίλησε στον παιδοψυχολόγο για το στενό συγγενικό πρόσωπο που τον προσέγγισε και εκείνος διαπίστωσε πως υπάρχει πιθανότητα να του προκάλεσε τέτοια συναισθηματική εξάρτηση που τον έκανε να ξεπεράσει τα όρια και να προχωρήσει σε συμπεριφορές σεξουαλικού περιεχομένου!

Το πιο σοκαριστικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η έκθεση του ειδικού επιστήμονα είναι ότι το παιδί δεν έπεσε στα χέρια του διεστραμμένου συγγενούς του μόνο μία φορά, αλλά περισσότερες, προφανώς χωρίς να έχουν ιδέα οι γονείς του για όσα βίωνε. Αν και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης και ο φερόμενος ως δράστης δεν έχει κληθεί ακόμα να καταθέσει, φέρεται ότι αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει αγγίξει τον μικρό!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ