Σάλος με την ερώτηση τι ειναι ο ινστρουκτορας στο Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Πηγαίνουν στο παιχνίδι για να γινουν εκατομμυριούχοι και καταλήγουν να γίνονται ρεζίλι. Βέβαια οταν καποιος πιστεύει οτι θα γίνει εκατομμυριούχος παίζοντας σε ένα παιχνίδι που δίνει έως 100.000 ευρω τότε δεν θα πρέπει να μας φαινεται και πολύ παράλογο όλο αυτο το σκηνικό.

16AC2FB3 B328 48AC B219 488A013B2054

Η Ευγενία κάθισε απέναντι από τον Γρήγορη Αρναούτογλου στο χθεσινό επεισόδιο του ποιος θελει να γίνει εκατομμυριούχος και πρόλαβε στις πρώτες τέσσερις ερωτήσεις να πάρει και τις τρεις βοήθειες, το τηλέφωνο, το 50-50 και τη βοήθεια του κοινού.

Η πρώτη ερώτηση μάλιστα ήταν αρκετά εύκολη. «Η πρώτη πόλη που μπήκε σε καραντίνα λόγω Covid19 ήταν η…», με τις πιθανές απαντήσεις που δόθηκαν να είναι «Α. Ουνάν Β. Ουχάν Γ. Ουτάν και Δ. Ουλάν». Κι όμως εδώ η παίκτρια χρειάστηκε τη βοήθεια του κοινού για να απαντήσει σωστά, με το Β βέβαια να παίρνει το 78% των απαντήσεων. Ένα 17% είπε την Ουνάν.

Η απάντηση, όμως, τη παίκτριας που πραγματικά τρέλανε το Twitter ήρθε στην ερώτηση για τα 500 ευρώ και το πρώτο μαξιλαράκι. Ο παρουσιαστής ρώτησε «Τι είναι ο Ινστρούχτορας;», με τις πιθανές απαντήσεις να είναι «Α. Καθοδηγητής Β. Θηλαστικό της Βόρειας Αμερικής Γ. Εργαλείο για το σκάφος Δ. Καλλωπιστικό φυτό». Η παίκτρια έχοντας σπαταλήσει νωρίτερα και τις τρεις βοήθειές της αποφάσισε να σταματήσει και να πάρει τα 400 ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε για το ποια απάντηση θα έδινε.

Εκείνη είπε ότι αποκλείει το Α και το Γ, θεωρώντας πως το σωστό είναι το «θηλαστικό». Έτσι ο παρουσιαστής το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, ρωτώντας τη «πώς μπορεί να μοιάζει αυτό το ζώο και αν θα μπορούσε να έχει προβοσκίδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ